2 Ιαν 2019

Πρωτοχρονιά στο Αθαμάνιο για τον Αλέξη Τσίπρα

Εμφανίστηκε στην ταβέρνα ξαφνιάζοντας τους παρευρισκόμενους, καθώς οι περισσότεροι στο χωριό δεν γνώριζαν για την επίσκεψή του


   Στο χωριό του, το Αθαμάνιο Άρτας, έφτασε ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς.
   Πρόκειται για ιδιωτική επίσκεψη που πραγματοποιεί στον τόπο του, κάτι το οποίο συνηθίζει τόσο το καλοκαίρι όσο όμως και το χειμώνα κατά το διάστημα των εορτών.
   Ο Πρωθυπουργός έφτασε στο ορεινό χωριό των Κεντρικών Τζουμέρκων χθες το απόγευμα, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς και το βράδυ το πέρασε στην ταβέρνα του χωριού, όπου, μόλις εμφανίστηκε, ξάφνιασε τους παρευρισκόμενους, καθώς οι περισσότεροι στο χωριό δεν γνώριζαν για την επίσκεψή του.
   Την πρώτη έκπληξη διαδέχθηκε η χαρά για την παρουσία του στο χωριό και αμέσως, πρωθυπουργός και συγχωριανοί, έγιναν μια μεγάλη παρέα, ανταλλάσσοντας ευχές για καλή και δημιουργική χρονιά, συντροφιά με ηπειρώτικο τσίπουρο και ντόπιους μεζέδες.
   Ο Αλέξης Τσίπρας θα παραμείνει και σήμερα στο Αθαμάνιο, με το πρόγραμμά του να περιλαμβάνει μικρές εξορμήσεις στα χιονισμένα Τζουμέρκα. Σύμφωνα με πληροφορίες, αργά το βράδυ ή αύριο το πρωί θα επιστρέψει στην Αθήνα και στις αυξημένες υποχρεώσεις του Μαξίμου, καθώς η ατζέντα του κυβερνητικού προγραμματισμού και των νομοθετικών πρωτοβουλιών είναι γεμάτη από τις πρώτες μέρες του 2019.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.