30 Νοε 2018

Φρεσκοστυμμένος Αρτινός χυμός στην Αθήνα, με τη βοήθεια του Γραφείου του Πρωθυπουργού

Φθηνά, φυσικά, υγιεινά, συνεταιριστικά από τον ΑΣΕΑ Άρτας


   Στη σημερινή εκπομπή "ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ", με τον Κώστα Αρβανίτη, στην ΕΡΤ1, υπήρξε εκτενές αφιέρωμα σε μία πετυχημένη Αρτινή καινοτόμα συνεταιριστική προσπάθεια να φέρει τον πλούτο της αρτινής γης στην Αθήνα.
   Συγκεκριμένα, η εκπομπή έδειξε ένα από τα αυτόματα μηχανήματα φρεσκοστυμμένου χυμού από Αρτινά πορτοκάλια, που έχει τοποθετήσει ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Εκμετάλλευσης Ακτινιδίων Άρτας σε σταθμούς του μετρό, κολυμβητήρια, γυμναστήρια στην Αθήνα, εν προκειμένω στο σταθμό Συντάγματος.


   Το συγκεκριμένο εγχείρημα έγινε πράξη με τη βοήθεια του Γραφείου του Πρωθυπουργού, στο οποίο απευθύνθηκε ο ΑΣΕΑ Άρτας, για να ξεπεραστούν διάφορα γραφειοκρατικά εμπόδια και έτσι, οι κάτοικοι της πρωτεύουσας έχουν την ευκαιρία, με μόλις 1 ευρώ, να απολαμβάνουν φυσικό χυμό πορτοκαλιού, που στύβεται εκείνη τη στιγμή. Φθηνά, φυσικά, υγιεινά, συνεταιριστικά!


   Στην εκπομπή μίλησαν ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σταύρος Αραχωβίτης, εκπρόσωπος του Γραφείου του Πρωθυπουργού και φυσικά ο Αρτινός Γιώργος Σιαφαρίκας, που έχει αναλάβει για λογαριασμό του Συνεταιρισμού τα μηχανήματα στην Αθήνα, ο οποίος έκανε και μία επίδειξη της λειτουργίας του.
   Το επόμενο στάδιο και εκεί επικεντρώνεται τώρα η προσπάθεια, είναι να μπούνε μηχανήματα σε Νοσοκομεία, Πανεπιστήμια, μεγάλες σχολικές μονάδες κλπ όχι μόνο στην Αθήνα, αλλά πανελλαδικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.