28 Σεπ 2018

Eάν μαζευτούν όσοι περιμένουν τα δανεικά και αγύριστα της ΝΔ, η Πειραιώς θα κλείσει για ένα μήνα!

Ο Μητσοτάκης είπε επί λέξει: «Δε χρωστάμε σε κανέναν και δε χαρίζουμε τίποτα»


   Με ένα αιχμηρό σχόλιο απάντησε το Μέγαρο Μαξίμου στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος νωρίτερα είχε εξαπολύσει σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση, μιλώντας στη σύσκεψη των τομεαρχών του κόμματος.
    «Το βασικό πρόβλημα με τον κ. Μητσοτάκη δεν είναι ότι πλέον δεν πιστεύει κανείς την καταστροφολογία του. Είναι ότι την πιστεύει ο ίδιος.
   Σήμερα όμως ξεπέρασε τον εαυτό του. Μετά από ένα εικοσάλεπτο λογύδριο καταστροφής ο κ. Μητσοτάκης είπε επί λέξει: «Δε χρωστάμε σε κανέναν και δε χαρίζουμε τίποτα».
   Τον καλούμε να προσέχει τι ξεστομίζει, γιατί εάν μαζευτούν όσοι περιμένουν τα δανεικά και αγύριστα της ΝΔ, του Κήρυκα Χανίων, των offshore, της Novartis και όλων των άλλων σκανδάλων της, θα κλείσει για ένα μήνα η Πειραιώς» σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.

Το επίμαχο απόσπασμα από την ομιλία του Μητσοτάκη: 
Το ξαναλέω, λοιπόν. Ό,τι κακώς έγινε, είτε στον ιδιωτικό είτε στον δημόσιο τομέα, θα διαλευκανθεί και θα επισύρει τις συνέπειες του νόμου. Δεν χρωστάμε σε κανέναν και δεν χαρίζουμε τίποτα. Εμείς θέλουμε μια Δημοκρατία με καθαρό πρόσωπο, αλλά θέλουμε -το έχω πει πολλές φορές- και έναν ιδιωτικό τομέα ο οποίος θα είναι σύμμαχος στην ανάπτυξη, όχι ένα παράσιτο που θα ανακυκλώνει τις χειρότερες πρακτικές του χθες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.