8 Σεπ 2018

Ο ποιητής Φανφάρας έπιασε δουλειά στη Ν.Δ.

Πάνω στον πανικό τους δημιούργησαν προπαγανδιστικό site κατά της κυβέρνησης, εμπνευσμένο από τον «Σκοταδόψυχο»...


   Ο ποιητής Φανφάρας, στην ταινία «Ξύπνα Βασίλη», είναι ίσως ο διασημότερος ποιητής του ελληνικού κινηματογράφου. Δικαίως, λοιπόν, οι αξέχαστοι στίχοι του ενέπνευσαν την αξιωματική αντιπολίτευση να φτιάξει προπαγανδιστικό site κατά της κυβέρνησης.
   «Ο Σκοταδόψυχος» και το «Μαύρα κοράκια-Κόκκινα κοράκια» ενέπνευσαν τη Ν.Δ., που βρίσκεται σε πανικό ενόψει της ομιλίας του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ.
   Όπως αναφέρει η ΝΔ, «πρόκειται για μια ιστοσελίδα ψηφιακής ανασκόπησης των πεπραγμένων της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με την μορφή χρονολογίου που συγκεντρώνει βίντεο, εικόνες, δηλώσεις κυβερνητικών παραγόντων, πρωτοσέλιδα διεθνών και ελληνικών μέσων ενημέρωσης, μέχρι και στοιχεία διεθνών οργανισμών».


   Στην πραγματικότητα, η Ν.Δ. είδε κι απόειδε με τη στρατηγική της «αριστερής παρένθεσης» που αποδείχτηκε... αγκύλη, απογοητεύτηκε με την έξοδο από τα μνημόνια, καθώς η στρατηγική της για εθνική καταστροφή προκειμένου να φύγει η «επάρατος κυβέρνηση» αποδείχτηκε τραγωδία, και επιστράτευσε τον «τρολισμό».
   Ο ακροδεξιός νεοφιλελευθερισμός και η «ΛΑΟποίηση» με ολίγον από Πινοσέτ είναι το τελευταίο μετερίζι της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Αυτό που δεν τους βγήκε με τα Μνημόνια το παρουσιάζουν εσχάτως ως αναπτυξιακό σχέδιο. Θέλουν να διαλύσουν τη δημόσια κοινωνική ασφάλιση και τη δημόσια Υγεία, που η «αχρείαστη» περιπέτεια του 2015 κατάφερε να κρατήσει όρθια. Θέλουν να προωθήσουν παντού την ανασφάλιστη υποαμειβόμενη εργασία. Να ξαναμοιράσουν μεταξύ τους τα αναπτυξιακά κονδύλια, τα ΕΣΠΑ και τα προγράμματα. Να... νοικοκυρέψουν τα οικονομικά του Δημοσίου περικόπτοντας τις κοινωνικές δαπάνες και συρρικνώνοντας το κοινωνικό κράτος.
   Το πολιτικό σχέδιο του Κυρ. Μητσοτάκη είναι σαφές και άκρως νεοφιλελεύθερο. Το άλλο πολιτικό σχέδιο θα περιγράψει απόψε ο πρωθυπουργός. «Είναι πια η στιγμή που ο κόσμος πρέπει να σκεφτεί πάνω στα πραγματικά διλήμματα και όχι στον πολτό που της σερβίρουν καθημερινά ως ενημέρωση», όπως αναφέρει και στο κύριο άρθρο της η «Αυγή» του Σαββάτου.
   ΥΓ.: Φαίνεται ότι τα «γαλάζια» ΜΜΕ, ο ΣΚΑΪ και τα μαρινάκεια έντυπα, τα «παπαγαλάκια» και τα τρολ του διαδικτύου που παίρνουν γραμμή από τον αντιπρόεδρο Άδ. Γεωργιάδη δεν κρίθηκε από το «γαλάζιο» επιτελείο ότι επαρκούν για την αντικυβερνητική προπαγάνδα...
γράφει η Παπαλάμπραινα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.