28 Σεπ 2018

Ο «Ξενοφών» τιμωρεί για το Μακεδονικό, η Δούρου εντείνει τους ανέμους με τη βεντάλια της

- Την ώρα που όλη η χώρα πλήττεται από την κακοκαιρία και αντιμετωπίζει προβλήματα, ο ΣΚΑΪ επέλεξε να επιτεθεί στην περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου...
- Ας δούμε τις ειδήσεις που τα κανάλια διαστρέβλωσαν, δεν... είδαν ή πέρασαν στα ψιλά...


   Στο επίκεντρο των δελτίων ειδήσεων βρέθηκαν ο «Ξενοφών», η κακοκαιρία που πλήττει τη χώρα, η συνεδρίαση της Γ.Σ. του ΟΗΕ και η παρουσία του πρωθυπουργού στη Ν. Υόρκη, το νέο βίντεο για την υπόθεση του θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου και τα κροκοδείλια δάκρυα των δημοσιογράφων που ανακάλυψαν για πρώτη φορά την αστυνομική αυθαιρεσία (!), σπέκουλα με αφορμή το Μακεδονικό και το επικείμενο δημοψήφισμα στη γειτονική χώρα, το ζήτημα των συντάξεων και οι δηλώσεις Μητσοτάκη, ειδήσεις από το αστυνομικό δελτίο...
   Την ώρα που όλη η χώρα πλήττεται από την κακοκαιρία και αντιμετωπίζει προβλήματα, ο ΣΚΑΪ επέλεξε να επιτεθεί στην περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου...
   Ας δούμε τις ειδήσεις που τα κανάλια διαστρέβλωσαν, δεν... είδαν ή πέρασαν στα ψιλά:

Άμεσα η έρευνα για τις πράξεις των αστυνομικών που αποκάλυψε η «Εφ.Συν.»

Έρευνα από την αστυνομία με εντολή της υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Όλγας Γεροβασίλη, ξεκινά για το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας σήμερα και δείχνει αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ να συμπεριφέρονται βίαια στον Ζακ Κωστόπουλο κατά την ώρα της σύλληψής του έξω από το κοσμηματοπωλείο στην Ομόνοια - «H κυβέρνηση δεν πρόκειται να κουκουλώσει ή να συγκαλύψει και δεν θα υποχωρήσει απέναντι σε πιέσεις αλλά αντιθέτως θα διερευνήσει εξονυχιστικά και θα αποδοθεί δικαιοσύνη», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δ. Τζανακόπουλος. (αναλυτικά)

Χωρίς περιορισμό οι αναλήψεις μετρητών από τις τράπεζες στην Ελλάδα

Στάλθηκε σήμερα Πέμπτη για δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η απόφαση του υπουργού Οικονομικών, σύμφωνα με την οποία τροποποιούνται οι περιορισμοί στην ανάληψη μετρητών και στη μεταφορά κεφαλαίων. (αναλυτικά)

Αλ. Τσίπρας: Χάρη στις προσπάθειες του λαού μας, η Ελλάδα γυρίζει σελίδα

«Χάρη στις προσπάθειες του λαού μας καταφέραμε να βγούμε από το καθεστώς της σκληρής επιτροπείας. Σήμερα είμαστε όλοι και όλες αποφασισμένοι να γυρίσουμε σελίδα», τόνισε ο πρωθυπουργός στον χαιρετισμό που απηύθυνε στη δεξίωση που παρέθεσε προς τιμή του το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη. (αναλυτικά)

«Εάν μαζευτούν όσοι περιμένουν τα δανεικά και αγύριστα της ΝΔ, θα κλείσει για ένα μήνα η Πειραιώς»

Η αιχμηρή απάντηση του Γραφείου Τύπου Πρωθυπουργού στις δηλώσεις του προέδρου της ΝΔ κατά τη σύσκεψη των τομεαρχών του κόμματός του. (αναλυτικά)

«Ενόψει των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων απαιτείται ιδιαίτερη μέριμνα για την προστασία και την ασφάλεια των εργαζομένων»

Το υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης αναφέρει σε ανακοίνωσή του ότι «οι επιχειρήσεις, σε περιπτώσεις έντονων καιρικών φαινομένων, οφείλουν να λαμβάνουν όλα τα αναγκαία οργανωτικά και εν γένει προσήκοντα στις ιδιαίτερες συνθήκες μέτρα, για την αποφυγή δυσμενών συνεπειών στην υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων». (αναλυτικά)

Προθεσμία για τις 22 Οκτωβρίου πήρε το ζεύγος Παπαντωνίου

Στον Γιάννο Παπαντωνίου και τη σύζυγό του, Σταυρούλα Κουράκου, αποδίδεται η κατηγορία της νομιμοποίησης παράνομων εσόδων που αφορούν ποσό 2,8 εκατομμυρίων ευρώ. (αναλυτικά)

Δημοσιεύθηκε η απόφαση του ΕΣΡ για τη χορήγηση αδειών στους πέντε τηλεοπτικούς σταθμούς

Σύμφωνα με την απόφαση του ΕΣΡ, εντός προθεσμίας έξι μηνών οι δικαιούχοι οφείλουν να προσκομίσουν την κατάσταση του απασχολούμενου προσωπικού τους. (αναλυτικά)

Το AΡΤ TV του Καρατζαφέρη καλείται σε απολογία για το εμετικό «γκάλοπ» -επί πληρωμή- για τον Ζακ

Το κανάλι καλούσε το κοινό να απαντήσει - πληρώνοντας περίπου 2 ευρώ ανά λεπτό - αν είναι υπέρ της «ηρωποιήσεως» (sic) του Ζακ Κωστόπουλου, τον οποίο κατονόμαζε ως «επίδοξο ληστή, ομοφυλόφιλο και οροθετικό»... (αναλυτικά)

Καταβολή έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης σε πυρόπληκτους συνταξιούχους

Σήμερα, Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου 2018, πραγματοποιείται από τους Φορείς Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ, ΕΤΕΑΕΠ, ΜΤΠΥ) νέα καταβολή 221 διπλών συντάξεων και μερισμάτων, ύψους 390.989,54€. (αναλυτικά)

Δωρεάν φάρμακα έως το τέλος του έτους για τους πυρόπληκτους

Τροπολογία, η οποία δίνει τη δυνατότητα χορήγησης φαρμακευτικών ειδών με μηδενική συμμετοχή στους πληγέντες από τις πυρκαγιές της 23ης Ιουλίου, κατατέθηκε από το υπουργείο Υγείας. (αναλυτικά)

Ρ. Δούρου: Οργανωμένη αλληλεγγύη για τις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών

Η Περιφέρεια Αττικής ανταποκρινόμενη άμεσα σε αίτημα του Υπουργείου Υγείας και της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, διέθεσε 5 μεγάλους οικίσκους – τύπου container – για τη στέγαση μέρους των διοικητικών υπηρεσιών του Βενιζέλειου Νοσοκομείου που καταστράφηκαν ολοσχερώς, μετά τη μεγάλη πυρκαγιά που σημειώθηκε την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου στο Πανεπιστήμιο Κρήτης. (αναλυτικά)

Η Ελλάδα μπορεί να πάρει άμεσα το 10% του ποσού που θα ζητήσει για τη φωτιά στο Μάτι

«H Ευρωπαϊκή Επιτροπή παρακολουθεί τα πρόσφατα γεγονότα στην Ελλάδα με μεγάλη ανησυχία και είναι έτοιμη να συνδράμει την Ελλάδα το συντομότερο δυνατόν», ααναφέρει η αρμόδια Επίτροπος Κορίνα Κρέτσου, απαντώντας σε ερώτηση του ευρωβουλευτή της ΝΔ Μ. Κεφαλογιάννη. (αναλυτικά)

Τροπολογία για την οικονομική ανακούφιση των πυρόπληκτων

Απαλλάσσονται από τα δημοτικά τέλη καθαριότητας και φωτισμού, το φόρο ηλεκτροδοτούμενων χώρων και το τέλος ακίνητης περιουσίας οι πληγέντες κάτοικοι περιοχών της Περιφέρειας Αττικής, τα ακίνητα των οποίων έχουν υποστεί εκτεταμένες ζημιές και δεν είναι κατοικήσιμα, από τις πυρκαγιές της 23ης και 24ης Ιουλίου 2018. (αναλυτικά)

Σε διαρκή άνοδο τα έσοδα του ΟΑΣΑ

Από την 1η Οκτωβρίου οι δικαιούχοι μειωμένου κομίστρου μετακινούνται με προσωποποιημένη κάρτα. (αναλυτικά)

Διευρύνεται η απαλλαγή από τον ΕΝΦΙΑ για τους ιδιοκτήτες ακινήτων στις πυρόπληκτες περιοχές της Αττικής

Στους δικαιούχους της απαλλαγής περιλαμβάνονται πλέον όλοι οι πυρόπληκτοι που είναι κάτοχοι του Δελτίου Επανελέγχου του υπουργείου υποδομών και Μεταφορών και όχι αποκλειστικά όσοι των οποίων τα ακίνητα είχαν καταστραφεί ή κριθεί μη κατοικήσιμα. (αναλυτικά)

Αυξήθηκαν κατά 1,3 δισ. ευρώ οι καταθέσεις τον Αύγουστο του 2018

Αυξήθηκαν κατά περίπου 1,3 δισ. ευρώ οι καταθέσεις επιχειρήσεων και νοικοκυριών τον Αύγουστο με αποτέλεσμα το σύνολο τους να φθάσει τα 131,57 δισ. ευρώ από 130,23 δισ. ευρώ στο τέλος Ιουλίου. (αναλυτικά)

Ανοδική η πορεία των μεγεθών του ελληνικού τουρισμού και τον Αύγουστο

Την ανοδική πορεία των μεγεθών του ελληνικού τουρισμού καταδεικνύουν για έναν ακόμη μήνα τα στοιχεία που δημοσιοποιεί το Ινστιτούτο του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΙΝΣΕΤΕ), για τον μήνα Αύγουστο. Συγκεκριμένα αποτυπώνεται αύξηση των αεροπορικών αφίξεων τον Αύγουστο 2018 έναντι του Αυγούστου 2017. (αναλυτικά)

Υπογράφηκε το Προεδρικό Διάταγμα για την προστασία του Κυπαρισσιακού κόλπου

Υπογράφηκε από τους αρμόδιους υπουργούς Περιβάλλοντος και Ενέργειας και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και δημοσιεύεται άμεσα σε ΦΕΚ (ΚΑΔ 54483) το Προεδρικό Διάταγμα (ΠΔ) για την προστασία της περιοχής του Κυπαρισσιακού κόλπου. (αναλυτικά)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.