5 Ιουν 2018

Σε φάση κατασκευής μπαίνει ο δρόμος Μεσόπυργος - όρια Ν. Αιτωλοακαρνανίας, προϋπολογισμού 2,6 εκατ. ευρώ

Κλείνει μία εκκρεμότητα δεκαετιών, αλλάζοντας την εικόνα της περιοχής


   Το έργο «Συντήρηση/βελτίωση οδού Μεσόπυργος-Αυλάκι (όρια Ν. Αιτωλοακαρνανίας)», προϋπολογισμού 2,6 εκατ. ευρώ, είχε ενταχθεί στο εθνικό σκέλος του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ), με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης, Αλέξη Χαρίτση.
   Να σημειωθεί ότι τον συγκεκριμένο δρόμο, είχε επισκεφτεί ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών Γιώργος Δέδες και άμεσα προχώρησε στην ένταξη του έργου στο (ΠΔΕ) Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.
   Το έργο, που υλοποιείται από την Περιφέρεια Ηπείρου και στοχεύει στην αναβάθμιση του επιπέδου οδικής ασφάλειας και στη βελτίωση της λειτουργικότητας της οδικής δικτύωσης στην περιοχή, αφορά τη συντήρηση- βελτίωση του οδικού άξονα από τον Μεσόπυργο Άρτας μέχρι τα όρια του Νομού Αιτωλοακαρνανίας, μήκους 8 χιλιομέτρων, για το οποίο αναδείχθηκε ανάδοχος και πλέον περνά στην φάση κατασκευής.
   Κλείνει, έτσι, μία εκκρεμότητα δεκαετιών για την περιοχή του Δήμου Γ. Καραϊσκάκη, καθώς οι Νομοί: Άρτας, Αιτωλοακαρνανίας, Καρδίτσας και Ευρυτανίας θα συνδέονται με άσφαλτο, αλλάζοντας την εικόνα της περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.