1 Απρ 2018

To video της μοναδικής εκδήλωσης στην Άρτα με τον Σταμάτη Κριμιζή

Όταν οι Αρτινοί ταξίδεψαν στα πέρατα του ηλιακού μας συστήματος, με πιλότο έναν επιστήμονα παγκόσμιου βεληνεκούς


   Η χθεσινή εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 31 Μαρτίου 2018 στην αίθουσα του ΣΚΟΥΦΑ στην Άρτα, με ομιλητή τον διακεκριμένο αστροφυσικό της NASA, καθηγητή και υπεύθυνο του εργαστηρίου εφαρμοσμένης Φυσικής στο Πανεπιστήμιο John Hopkins και, εδώ και λίγες μέρες, πρόεδρο του Ελληνικού Διαστημικού Οργανισμού, Σταμάτη Κριμιζή, ήταν πραγματικά μοναδική.
   Αξίζουν συγχαρητήρια, κυρίως στον Σύλλογο Αστρονομίας και Διαστήματος Άρτας "ΑΣΤΡΟΛΑΒΟΣ", που έδωσε την ευκαιρία στο Αρτινό κοινό, να ταξιδέψει στα πέρατα του ηλιακού μας συστήματος, με πιλότο έναν τόσο σημαντικό άνθρωπο, έναν επιστήμονα παγκόσμιου βεληνεκούς και αναγνώρισης.
   Και οι Αρτινοί το αναγνώρισαν και γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα, που όλοι μας ξέρουμε πόσο δύσκολα γεμίζει. Επικράτησε κυριολεκτικά το αδιαχώρητο. Ήταν τόσος πολύς ο κόσμος, που οι διοργανωτές τοποθέτησαν στην κεντρική πλατεία videowall, όπου δεκάδες συμπολίτες μας, που δεν κατόρθωσαν να μπουν στην αίθουσα, παρακολούθησαν την εκδήλωση, ρουφώντας την κάθε λέξη.


   Αρκετά, όμως, με τις λέξεις. Δείτε το video και θα καταλάβετε:

2 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να προσέξουμε μόνο τη διαφορά μεταξύ Αριστείας (που γράφεται με "ει", αγαπητέ Άγνωστε) και "Αριστείας". Ο κ. καθηγητής, απευθυνόμενος στους δεκάδες νέους ανθρώπους, που βρίσκονταν στο ακροατήριο, μίλησε και για ήθος και για κουμπάρους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.