18 Απρ 2018

Σενάρια μνημονιακής φαντασίας και τρόμου στα κανάλια

- Δεν μπορούν να κρύψουν τον καημό τους που αυτή η κυβέρνηση βγάζει τη χώρα από τα μνημόνια και την επιτροπεία
- Ας δούμε τις ειδήσεις που τα κανάλια διαστρέβλωσαν, δεν... είδαν ή πέρασαν στα ψιλά...


   Στο επίκεντρο των δελτίων ειδήσεων βρέθηκαν τα ελληνοτουρκικά και οι νέες προκλήσεις, οι πρόωρες εκλογές στην Τουρκία, η συζήτηση για την πρόταση ψηφίσματος που κατέθεσαν οι ευρωβουλευτές σχετικά με την έκκληση τους προς τη Τουρκία να απελευθερώσει άμεσα τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που είναι σε κράτηση, ειδήσεις από το αστυνομικό δελτίο...
   Κυριάρχησε η σπέκουλα ότι καθαρή έξοδος από τα μνημόνια δεν μπορεί να υπάρξει...
   Ας δούμε τις ειδήσεις που τα κανάλια διαστρέβλωσαν, δεν... είδαν ή πέρασαν στα ψιλά:

«Δεν υπάρχει θέμα νέων μέτρων»: Το Μαξίμου για τις εκτιμήσεις του ΔΝΤ

«Η κυβέρνηση θα ολοκληρώσει τη διαδικασία της εξόδου, από το πρόγραμμα και την επιτροπεία, όπως εξάλλου είμαστε βέβαιοι ότι επιθυμούν όλοι... » τονίζουν κυβερνητικές πηγές. (αναλυτικά)

Η Ευρώπη στηρίζει την Ελλάδα και κλείνει την πόρτα στην Τουρκία

Την άμεση απελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών ζητεί το Ευρωκοινοβούλιο με ψήφισμα που θα εγκριθεί αύριο - Η Ε.Ε. απέκλεισε την Τρίτη την πιθανότητα να ανοίξει οποιοδήποτε νέο κεφάλαιο στις ενταξιακές διαπραγματεύσεις με την Τουρκία, τονίζοντας ότι οι πρόσφατες ενέργειές της , ιδίως στο Αιγαίο, «δεν ευνοούν τις σχέσεις καλής γειτονίας» με τα κράτη-μέλη - «Η Γαλλία δείχνει την αλληλεγγύη της στην υπεράσπισης της Ελλάδας», τόνισε ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν, ενώπιον της ολομέλειας του Ευρωκοινοβουλίου. (αναλυτικά)

Αισιοδοξία για συμφωνία ΔΝΤ- Ευρωζώνης για το ελληνικό χρέος

Αισιοδοξία ότι το ΔΝΤ και η Ευρωζώνη βρίσκονται κοντά σε μια συμφωνία για την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους εκπέμπουν οι Βρυξέλλες, ενόψει των κρίσιμων συζητήσεων για το ελληνικό ζήτημα, που αναμένεται να πραγματοποιηθούν από αύριο στο περιθώριο της εαρινής συνόδου του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας στην Ουάσινγκτον. (αναλυτικά)

Τα βασικά σημεία του «Κλεισθένη» παρουσίασε ο Π. Σκουρλέτης

Ως εκλογικό σύστημα καθιερώνεται η απλή αναλογική, «όπως συμβαίνει σε όλες τις άλλες χώρες της Ευρώπης με τις διάφορες εκδοχές του εκλογικού συστήματος». (αναλυτικά)

Νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα για τη ρύθμιση οφειλών δανειοληπτών τέως ΟΕΚ

Τίθεται αύριο, Πέμπτη, σε λειτουργία, στο portal του ΟΑΕΔ, η νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα που έχει αναπτυχθεί για τη διευκόλυνση της αποπληρωμής ληξιπρόθεσμων και μη οφειλών των δανειοληπτών στους οποίους χορηγήθηκε δάνειο από ίδια κεφάλαια του τέως Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας. (αναλυτικά)

Το Εquifund και η ενίσχυση των καινοτόμων ιδεών

Όπως σημείωσε και ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, στη σχετική εκδήλωση προ ημερών, η ιδέα για τη δημιουργία του Equifund ήταν απλή: Να φτιάξουμε ένα πολύ δυναμικό Fund of Funds. (αναλυτικά)

Δέκα εκατομμύρια ευρώ για την ανακατασκευή κτιρίων σε περιοχές που επλήγησαν από πλημμύρες και πυρκαγιές

Με απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης, Αλέξη Χαρίτση, εγκρίνεται χρηματοδότηση ύψους 10,1 εκατ. ευρώ από εθνικούς πόρους για κτίρια που υπέστησαν ζημιές από πυρκαγιές και πλημμύρες. (αναλυτικά)

«Στρατηγική της κυβέρνησης η επανεξέταση του επιπέδου του κατώτατου μισθού»

Στη Σόφια βρίσκεται η Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Έφη Αχτσιόγλου, προκειμένου να συμμετάσχει στο άτυπο Συμβούλιο Υπουργών Απασχόλησης και Κοινωνικής Πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που διεξάγεται το διήμερο 17-18 Απριλίου 2018. (αναλυτικά)

ΕΤΕ: Αξιοσημείωτη βελτίωση του επιχειρηματικού κλίματος στο δεύτερο εξάμηνο του 2017

Η νέα μελέτη που συνέταξε η Διεύθυνση Οικονομικής Ανάλυσης της Εθνικής Τράπεζας εστιάζει στην αποκρυπτογράφηση της δυναμικής των εξαγωγών αγαθών από τις ελληνικές ΜμΕ. (αναλυτικά)

«Βασικός γνώμονας η προστασία του παιδιού»

Το νομοσχέδιο με τίτλο «Μέτρα για την προώθηση των θεσμών της αναδοχής και υιοθεσίας» επισπεύδει, ενθαρρύνει και πριμοδοτεί τις διαδικασίες αναδοχής και υιοθεσίας και ξεκαθαρίζει τα βήματα τα οποία πρέπει να κάνει ένας γονιός ενώ, επίσης, διασφαλίζει το βέλτιστο περιβάλλον για το παιδί. (αναλυτικά)

Για να μην υπάρξει παραγραφή: Στην τακτική δικαιοσύνη επιστρέφει ο φάκελος της Novartis

Αναρμοδιότητα της Βουλής να προχωρήσει σε διώξεις και επαναδιαβίβαση της δικογραφίας στη δικαιοσύνη, αποφάσισε η επιτροπή Προκαταρκτικής Εξέτασης της Βουλής - Τι δηλώνουν Δρίτσας, Λάππας και Παρασκευόπουλος. (αναλυτικά)

Παραχώρηση έκτασης στον Αγ. Ευστράτιο για την αναβίωση του παλαιού οικισμού

Η Αναπληρώτρια Υπουργός Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου, συναντήθηκε σήμερα με τη δήμαρχο Αγίου Ευστρατίου Μαρία Κακαλή και συνεργάτες του δήμου προκειμένου να συζητηθεί η παραχώρηση απαλλοτριωμένης από το Yπουργείο έκτασης προς το Δήμο Αγ. Ευστρατίου. (αναλυτικά)

Ανοιχτό για τους πολίτες το Πεδίο του Άρεως

Γέμισε χαρούμενες φωνές και παιδικό παιχνίδι σήμερα (18/4) το πρωί η πλατεία Πρωτομαγιάς (δίπλα στον Άγιο Χαράλαμπο) στο Πεδίο του Άρεως, όπου μαθητές από δύο Δημοτικά σχολεία, την Δραπετσώνα και την Κυψέλη άνοιξαν την αυλαία υλοποίησης του προγράμματος kids athletics που εφαρμόζει η Περιφέρεια Αττικής και ο ΣΕΓΑΣ. (αναλυτικά)

Χρηματοδότηση 34 εκατ. ευρώ από το ΕΛΙΔΕΚ σε 189 μεταδιδάκτορες για ερευνητικά έργα στην Ελλάδα

Στο πλαίσιο της δράσης υποβλήθηκαν συνολικά 1.669 προτάσεις, από τις οποίες ένα ποσοστό περίπου 10% προήλθε από Έλληνες επιστήμονες του εξωτερικού. (αναλυτικά)

#This_is_not_fake_news – 6. Ανέγερση Μουσειακού Κέντρου Πολιτιστικών Προϊόντων "Γεράνεια" στη Μονή Αγίας Παρασκευής Μαζίου Μεγάρων

Διαδικτυακή εκστρατεία για την ενημέρωση των πολιτών για τα έργα υποδομής που υλοποιεί η Περιφέρεια Αττικής. (αναλυτικά)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.