22 Απρ 2018

Τρομοκρατικά και νεοδημοκρατικά μέχρι να... παχύνουν οι μύγες

- Τι κι αν έρχονται απανωτά τα αισιόδοξα μηνύματα από το εξωτερικό, μέχρι τον Αύγουστο δεν φαίνεται τα κανάλια να το βάζουν κάτω...
- Ας δούμε τις ειδήσεις που τα κανάλια διαστρέβλωσαν, δεν... είδαν ή πέρασαν στα ψιλά...


   Μέχρι τον Αύγουστο, που είναι παχιές οι μύγες, οπότε και αναμένεται η έξοδος της χώρας από τα μνημόνια, δεν φαίνεται τα κανάλια να προτίθενται να το βάλουν κάτω...
   Τι κι αν έρχονται απανωτά τα αισιόδοξα μηνύματα από το εξωτερικό, οι επίδοξοι διαμορφωτές της κοινής γνώμης επιμένουν... τρομοκρατικά και... νεοδημοκρατικά στο σίριαλ της προπαγάνδας τους ότι καθαρή έξοδος από τα μνημόνια δεν μπορεί να υπάρξει...
   Στο επίκεντρο των δελτίων ειδήσεων βρέθηκαν ρεπορτάζ περί «ανομίας και έξαρσης της εγκληματικότητας», με αφορμή τον θάνατο του επιχειρηματία Αλέξανδρου Σταματιάδης. που δύο ληστές με κουκούλες είχαν πυροβολήσει μέσα στο σπίτι του στην Κηφισιά στις 2/4, η μίσθωση δύο φρεγατών από τη Γαλλία με έμφαση στις ενστάσεις της Ν.Δ., τα ελληνοτουρκικά και οι επικείμενες εκλογές στην Τουρκία, οι συζητήσεις για την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους στο περιθώριο της Εαρινής Συνόδου του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και της Παγκόσμιας Τράπεζας (λίγο πριν από τα δελτία καιρού), το Μακεδονικό, τα φορολογικά, ειδήσεις από το αστυνομικό δελτίο...
   Ας δούμε τις ειδήσεις που τα κανάλια διαστρέβλωσαν, δεν... είδαν ή πέρασαν στα ψιλά:

Αισιόδοξα μηνύματα από την Ουάσινγκτον: Σε εποικοδομητικό κλίμα οι συζητήσεις για το ελληνικό ζήτημα

Το ελληνικό χρέος και η μεταμνημονιακή εποχή απασχολούν τις κρίσιμες διαβουλεύσεις μεταξύ Ευρωπαίων, Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και ηγεσίας του Yπουργείου Οικονομικών στην Ουάσινγκτον. (αναλυτικά)

«Ένα ισχυρό nation brand αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την επόμενη μέρα»

Υπό τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, πραγματοποιήθηκε η δεύτερη συνεδρίαση του Συμβουλίου Εθνικής Επικοινωνιακής Πολιτικής. (αναλυτικά)

Την ενίσχυση του ελληνικού Στόλου ανακοίνωσε ο Φ. Κουβέλης

Την ενοικίαση, με τη μέθοδο της χρονομίσθωσης (leasing), 2 σύγχρονων φρεγατών τύπου FREMM από τις υφιστάμενες στο γαλλικό στόλο, ανακοίνωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Φώτης Κουβέλης σε συνέντευξη του στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι, ενώ συζητείται και η προμήθεια άλλων δύο φρεγατών. Οι δύο FREMM θα αφιχθούν στην Ελλάδα εντός του καλοκαιριού, εντασσόμενες στη δύναμη του Στόλου με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης των ελληνικών πληρωμάτων. (αναλυτικά)


Σφοδρή αντίδραση ΣΥΡΙΖΑ - Παπαδημούλη για την καταδίκη ευρωβουλευτή του ΚΚΕ που αποκάλεσε «νοσταλγούς του Χίτλερ» τους χρυσαυγίτες

Με απόφαση του Εφετείου Θεσσαλονίκης, ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, Σωτήρης Ζαριανόπουλος, καταδικάστηκε σε χρηματική αποζημίωση ενός νυν και δύο πρώην βουλευτών της ναζιστικής Χρυσής Αυγής, για «εξύβριση και ηθική βλάβη» τους - Έντονη διαμαρτυρία και ανησυχία από το ΚΚΕ: «Φουσκώνει τα πανιά της εγκληματικής-ναζιστικής συμμορίας η απόφαση» - Σφοδρή αντίδραση από ΣΥΡΙΖΑ και Δ. Παπαδημούλη. (αναλυτικά)

Πώς αποσοβήθηκε το «έγκλημα» του Πύργου και γλίτωσε 250 εκατ. ευρώ το Δημόσιο

Για τις λεπτομέρειες της εγκληματικής αφαίρεσης του τμήματος Πάτρα-Πύργος από την Ολυμπία Οδό, τις νέες κοινοτικές Οδηγίες που επιβάλλουν τμηματική δημοπράτηση για τέτοια έργα ώστε να μην υπάρχει υπερσυγκέντρωση στις κατασκευαστικές, αλλά και τα τεράστια οφέλη για το Δημόσιο, μίλησε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης Στο Κόκκινο και τον Στάθη Σχινά. Σε 2,5-3 χρόνια θα παραδοθεί το έργο, όπως προέβλεψε. (αναλυτικά)

Οι καινοτομίες και τα πλεονεκτήματα του νόμου για την υιοθεσία και την αναδοχή

Δραστική μείωση του χρόνου αναμονής, που έφτανε στα έξι χρόνια, και ισχυροποίηση (επιστημονική και θεσμική) της όλης διαδικασίας υπέρ του συμφέροντος του παιδιού, είναι τα ισχυρά επιχειρήματα υπέρ του νόμου για την υιοθεσία και την αναδοχή. (αναλυτικά)

Ένα μεγάλο όραμα για τα παιδιά με αναπηρία γίνεται πραγματικότητα στη Βούλα

Εγκαινιάστηκαν τρία κτίρια για την εξυπηρέτηση παιδιών με αναπηρία στη Βούλα από την Αναπληρώτρια Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου. Οι δομές θα χρησιμοποιηθούν για τη στέγαση εξειδικευμένων προγραμμάτων του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Αττικής. (αναλυτικά)

Η λίστα του υπουργείου Υγείας που δεν «βλέπουν» τα ΜΜΕ

Με αφορμή πρόσφατα δημοσιεύματα σχετικά με την κατάσταση του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού στο δημόσιο σύστημα υγείας, το υπουργείο Υγείας με ανακοίνωσή του παραθέτει τη λίστα με τα νοσοκομεία και τα κέντρα υγείας τα οποία με απόφαση της πολιτικής ηγεσίας χρηματοδοτήθηκαν με το ποσό των 2.200.000 ευρώ από το αποθεματικό του Υπουργείου για την προμήθεια νέου εξοπλισμού και την αναβάθμιση των κτιριακών υποδομών. (αναλυτικά)

«Χυδαία πρόκληση στη μνήμη όσων φυλακίστηκαν και βασανίστηκαν η «προσφορά» της Espresso»

«Οι νοσταλγοί της χούντας, όσοι επιχειρούν να παραχαράξουν την ιστορία, έστω και διά της «πλαγίας οδού», να γνωρίζουν ότι ο ελληνικός λαός δεν ξεχνά» τονίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ. (αναλυτικά)

ΟΑΕΔ: Μείωση 1,4% στους εγγεγραμμένους ανέργους τον Μάρτιο

Μείωση 1,44% σημείωσε τον Μάρτιο το σύνολο των εγγεγραμμένων ανέργων με κριτήριο την αναζήτηση εργασίας, στα 885.766 άτομα από 898.682 άτομα τον προηγούμενο μήνα, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο ΟΑΕΔ. (αναλυτικά)

«Ο φασισμός του «μαύρου» δεν μπορεί να μιλάει για αυταρχισμό!»

Η ΠΟΣΠΕΡΤ απαντά στην ανακοίνωση της ΝΔ για το νέο οργανόγραμμα της ΕΡΤ. (αναλυτικά)

Εγκαίνια δημοτικού σχολείου στις φυλακές Ναυπλίου

«Ανάμεσα στις προτεραιότητές μας είναι να δίνουμε στους κρατουμένους όλα τα εφόδια ώστε να μην επανέρχονται σε καθεστώς παραβατικότητας. Με τέτοιου είδους δομές πετυχαίνουμε τον στόχο μας», δήλωσε ο Στ. Κοντονής. (αναλυτικά)

Ο ΟΑΣΑ φέρνει για πρώτη φορά στους δρόμους της Αθήνας ηλεκτρικά λεωφορεία

Σε ένα σημαντικό βήμα αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών του προχωρά ο ΟΑΣΑ. (αναλυτικά)

Πράσινο φως για 3.685 υποτροφίες για προπτυχιακούς φοιτητές

Η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος του προγράμματος θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Ι.Κ.Υ. (www.iky.gr), μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών υπογραφής και δημοσίευσης της σχετικής ΚΥΑ στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως. (αναλυτικά)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.