17 Απρ 2018

Το χάρισμα του Τσίπρα και η υπόσχεση στο Καστελόριζο…

Αυτός είναι ο Τσίπρας


   Ο Αλέξης Τσίπρας ταξίδεψε στο Καστελόριζο και κέρδισε χαμόγελα και αγκαλιές των κατοίκων -γιατί δεν μπορεί να κυκλοφορήσει άλλωστε- ενώ τους υποσχέθηκε το εξής απλό: ότι δεν θα τους αφήσει με τη ρετσινιά των μνημονίων.
   Κάπως έτσι, η επιστροφή Τσίπρα σε λίγους μήνες στο ακριτικό νησί, δεν θα έχει μόνο συμβολικό και πολιτικό νόημα, αλλά θα αποτελεί κι ένα προσωπικό στοίχημα, μια δέσμευση προς όλους αυτούς τους ανθρώπους, που ζουν στις παρυφές της πατρίδας, κάτω από δύσκολες συνθήκες.
   Αυτός είναι ο Τσίπρας. Ο Πρωθυπουργός που αναλυτές και αντίπαλοί του αναγνωρίζουν την ικανότητα να μπορεί να κερδίζει τους άλλους, ανεξάρτητα αν είναι οπαδοί ή ψηφοφόροι του. Άλλοι μιλούν για χάρισμα.
   Και είναι αυτό το «χάρισμα» που παραμένει ακόμα ενεργό, γιατί δεν έπαθε αυτό, που συνέβη σε πολλούς άλλους στο παρελθόν. Δεν έπαθε… «εξουσία».
   Και του ευχόμαστε να μην το πάθει ποτέ…





πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.