26 Φεβ 2018

Τα νεκροταφεία της Αμβρακίας στις Βραδιές Τετάρτης στο Μουσείο

Η είσοδος, όπως πάντα, είναι ελεύθερη για το κοινό


   Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Άρτας, στο πλαίσιο του κύκλου ομιλιών "Βραδιές Τετάρτης στο Μουσείο", μας προσκαλεί στην ομιλία της κ. Ανθής Αγγέλη, Αρχαιολόγου - Προϊσταμένης της ΕΦ.Α. Πρέβεζας, με τίτλο: "Τα νεκροταφεία της Αμβρακίας", της Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 19:00.
   Η κ. Ανθή Αγγέλη είναι απόφοιτος του Τμήματος Ιστορίας - Αρχαιολογίας της Φιλοσοφικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στην Κλασική Αρχαιολογία και υποψήφια διδάκτωρ του ίδιου Τμήματος, με θέμα διδακτορικής διατριβής: "Τα νεκροταφεία της Αμβρακίας κατά τους αρχαϊκούς και τους κλασικούς χρόνους".
   Από το 1993 εργάζεται ως μόνιμη Αρχαιολόγος του Υπουργείου Πολιτισμού και από το Οκτώβριο του 2014 υπηρετεί ως Διευθύντρια της Εφορείας Αρχαιοτήτων Πρέβεζας.
   Μελέτες και άρθρα της, σχετικά κατά κύριο λόγο με την αρχαιολογία της Ηπείρου, έχουν δημοσιευθεί σε επιστημονικά περιοδικά και πρακτικά συνεδρίων.
   Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.