29 Ιαν 2018

Συμφωνεί ή όχι ο Μητσοτάκης με τον πατέρα του, πρώην πρωθυπουργό, Κων/νο Μητσοτάκη, για την ΠΓΔΜ; - VIDEO

Αναμένουμε εάν θα απαντήσει με «ειλικρίνεια, εντιμότητα και θάρρος», όπως έλεγε ο αείμνηστος Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ή θα επιβεβαιώσει πως είναι ψεύτης, ανέντιμος και δειλός

   Το Μέγαρο Μαξίμου απευθύνει νέο ερώτημα προς τη Ν.Δ. επιχειρώντας να αναδείξει τις παλινωδίες της στο ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ:
   "Συμφωνεί ή διαφωνεί η ΝΔ και ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης με τον πρώην Πρωθυπουργό, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, ο οποίος τόνιζε το 1994, μετά την πτώση της κυβέρνησής του από τον Αντώνη Σαμαρά με αφορμή το ονοματολογικό, πως «είναι απαράδεκτη υποκρισία εν ονόματι της εθνικής υπερηφάνειας και της εθνικής αδιαλλαξίας να δεχόμαστε να μείνει αυτή η χώρα με το όνομα Μακεδονία», υπογραμμίζοντας πως «εάν η Ελλάς δεν δεχθεί ονομασία μικτή θα πάμε σε σκέτη Μακεδονία»;" (δείτε παρακάτω το σχετικό video).
   «Αναμένουμε εάν ο κ. Μητσοτάκης θα απαντήσει με «ειλικρίνεια, εντιμότητα και θάρρος», όπως έλεγε ο αείμνηστος Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ή θα επιβεβαιώσει πως είναι ψεύτης, ανέντιμος και δειλός», επισημαίνει το Μέγαρο Μαξίμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.