17 Ιαν 2018

Νέα γκάφα της παιδικής χαράς του Κούλη ή συνειδητά ψέματα της Ν.Δ.;

Τελικά, γιατί δεν ψήφισαν για την προνομιακή αποζημίωση των εργαζόμενων;

   Αδιάβαστοι, άσχετοι ή εχθρικοί είναι στη ΝΔ με τα δικαιώματα των εργαζόμενων; Ό,τι και να συμβαίνει η ουσία είναι ότι το γραφείο τύπου της ΝΔ έκανε άλλη μία μεγαλειώδη γκάφα. Ή λέει συνειδητά ψέματα.
   Ας μιλήσουν τα γεγονότα:
   Η ΝΔ εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία προσπαθεί να δικαιολογήσει γιατί καταψήφισε στο πολυνομοσχέδιο την διάταξη που δίνει προτεραιότητα στην αποζημίωση των εργαζομένων. Και υποστηρίζει ότι συμφωνεί επί της ουσίας με την διάταξη αλλά δεν την ψήφισε επειδή ήταν μία παράγραφος στο άρθρο για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.
   Συγκεκριμένα λέει: «Ως προς την καταψήφιση από τη Νέα Δημοκρατία της διάταξης που δίνει προτεραιότητα στην αποζημίωση των εργαζομένων - με την οποία η Νέα Δημοκρατία συμφωνεί επί της ουσίας - αν η Κυβέρνηση ήθελε να ψηφιστεί με ευρεία συναίνεση θα έβαζε σε ξεχωριστό άρθρο και όχι ως παράγραφο στο άρθρο για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, ψάχνοντας έτσι συνενόχους και επικοινωνιακούς αντιπερισπασμούς».
   Μέγα ψέμα και μεγαλύτερη άγνοια από το γραφείο τύπου της ΝΔ.
   Όπως αποδεικνύεται από το ψηφισμένο νομοσχέδιο, η ρύθμιση για την κατάταξη των εργαζομένων ως πρώτων αποζημιούμενων πιστωτών είναι σε αυτούσιο άρθρο!
   Είναι ανίκανοι να κάνουν ακόμη και στοιχειοθετημένη αντιπολίτευση!


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.