6 Δεκ 2017

Αποκαλυπτική η Γιαννιώτισσα Φωτεινή Σκοπούλη στην Εξεταστική: «Μαύρη τρύπα το ΚΕΕΛΠΝΟ, χρησιμοποιήθηκε για πολιτικά οφέλη» - VIDEO

«Το ΚΕΕΛΠΝΟ είχε αγοράσει εκατομμύρια εμβόλια και σύριγγες που θα μπορούσαν να καλύψουν όλα τα Βαλκάνια» ανέφερε η πρώην υφυπουργός Υγείας

   Με την κατάθεση της πρώην υφυπουργού Υγείας την περίοδο 2013, Φωτεινής Σκοπούλη, συνεχίστηκε η Εξεταστική Επιτροπή που διερευνά τα σκάνδαλα στο χώρο της Υγείας.
   Η κ. Σκοπούλη, η οποία προσήλθε οικειοθελώς στην Επιτροπή, στη μακροσκελέστατη τοποθέτησή της, περιγράφοντας με την ιδιότητα της γιατρού, χαρακτήρισε το ΚΕΕΛΠΝΟ «μαύρη τρύπα στην οποία όσα χρήματα κι αν ρίξεις, χάνονται» και κατήγγειλε ότι «το ΚΕΕΛΠΝΟ, μαζί με την πολιτική ηγεσία, έγινε ένας στενός κορσές που οδήγησε σε αναποτελεσματικότητα της δράσης του και χρησιμοποιήθηκε για πολιτικάντικα οφέλη και όχι σαφή για τη δημόσια υγεία».
   «Το ΚΕΕΛΠΝΟ κάνει πολιτική. Τίποτα άλλο» σημείωσε η κ. Σκοπούλη, επισημαίνοντας ωστόσο ότι «είναι δύσκολο να αποδειχτεί το οποιοδήποτε σκάνδαλο. Και αυτό γιατί το ΚΕΕΛΠΝΟ φτιάχτηκε έτσι που να μην είναι εύκολο να αποδειχτεί τίποτα».
   Η προερχόμενη από τη ΔΗΜΑΡ πρώην υφυπουργός Υγείας, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στα εμβόλια γρίπης τα οποία είχαν αγοραστεί από το ΚΕΕΛΠΝΟ πριν από το 2012 λέγοντας: «Το ΚΕΕΛΠΝΟ είχε αγοράσει εκατομμύρια εμβόλια και σύριγγες που θα μπορούσαν να καλύψουν όλα τα Βαλκάνια» και υποστήριξε πως γενικά «δεν υπήρξε κανένας συντονισμός στο ΚΕΕΛΠΝΟ και δρούσαν ομαδούλες».
   Αναφερόμενη στα διαφημιστικά πακέτα, η κ. Σκοπούλη περιορίστηκε να πει: «Το πώς και πού δόθηκαν οι διαφημίσεις είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο. Δεν ξέρω να σας πω».
   Τελικά, επειδή η κυρία Σκοπούλη κατέθεσε αρκετά έγγραφα που έπρεπε να μελετηθούν από τα μέλη της Εξεταστικής Επιτροπής, αποφασίστηκε να επανέλθει εκ νέου την επόμενη εβδομάδα, για να δεχτεί ερωτήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.