6 Δεκ 2017

Την έναρξη της λειτουργίας του νέου Νοσοκομείου Λευκάδας μέσα στο 2018 προανήγγειλε ο υπ. Υγείας Α.Ξανθός

Κατά τη διάρκεια της παρέμβασής του στο Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο Ιονίων Νήσων, στην Κέρκυρα

   Την έναρξη της λειτουργίας του νέου Νοσοκομείου Λευκάδας μέσα στο 2018, προανήγγειλε ο υπουργός υγείας κ. Ανδρέας Ξανθός, κατά τη διάρκεια της παρέμβασής του στο Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο Ιονίων Νήσων, που ξεκίνησε χθες τις εργασίες του σε ξενοδοχείο, στα Γουβιά Κέρκυρας.
   Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε ο υπουργός, οι πιο σημαντικές παρεμβάσεις στήριξης του ΕΣΥ που έχουν δρομολογηθεί για τα Ιόνια νησιά είναι:
— Σημαντική ενίσχυση με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των νοσοκομείων. Έχουν προκηρυχθεί 39 θέσεις μονίμων γιατρών ΕΣΥ διαφόρων ειδικοτήτων σε όλα τα νοσοκομεία τη διετία 2016-2017. Έχουν επίσης προσληφθεί 31 μόνιμοι εργαζόμενοι (νοσηλευτές, παραϊατρικό και λοιπό προσωπικό) και εκκρεμεί η πρόσληψη ακόμα 15 ατόμων μέσω ΑΣΕΠ.
— Το Νοσοκομείο Ζακύνθου επανήλθε στην κανονικότητα μετά την αδικαιολόγητη και παρατεταμένη αναστολή της λειτουργίας των Χειρουργείων. Επόμενος στόχος η άμεση λειτουργία των κλειστών κλινών της ΜΕΘ του νοσοκομείου.
— Τοποθετήθηκε μόνιμος παιδίατρος στην Ιθάκη.
— Έναρξη λειτουργίας του Νέου Νοσοκομείου Λευκάδας μέσα στο 2018.
— Αναβάθμιση των ΤΕΠ και πλήρης λειτουργία του Μαγνητικού Τομογράφου στο Νοσοκομείο Κέρκυρας.
— Απογευματινή λειτουργία του αστικού Κέντρου Υγείας Κέρκυρας – ιατρείο επειγόντων περιστατικών
— Έναρξη λειτουργίας 3 Τοπικών Μονάδων Υγείας ( ΤΟΜΥ) στο αμέσως επόμενο διάστημα, από μία σε Κέρκυρα, Κεφαλλονιά και Ζάκυνθο.
πηγή: Kolivas.de

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.