28 Νοε 2017

1.000.000 €, μετά από πρόταση του Δήμου Γ.Καραϊσκάκη, από το INTERREG Ελλάδα - Αλβανία, για κατασκευή οδικών αξόνων

Συνάντηση εργασίας Δήμων Γ.Καραϊσκάκη, Δρόπολης και Διαχειριστικής Αρχής

   Θέματα που αφορούν την κατασκευή των τριών οδικών αξόνων που εξυπηρετούν τους οικισμούς: Βελανιδιά Μεσοπύργου, Ακροποταμιά (Μαλέικα) Κλειδίου, Άγιο Αθανάσιο ( Ντεσνίκι ) Άνω Καλεντίνης και την κατασκευή ενός οδικού άξονα στον Δήμο Δρόπολης της Αλβανίας, έργο που εντάχθηκε, μετά από πρόταση του Δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη, στο Διασυνοριακό πρόγραμμα (Interreg) Ελλάδα - Αλβανία, με προϋπολογισμό 1.000.000 ευρώ, απασχόλησαν την πρώτη συνάντηση των δύο Δήμων και των εκπροσώπων της Διαχειριστικής Αρχής.
   Το Δήμο Γ. Καραϊσκάκη, στη συνάντηση εργασίας, εκπροσώπησαν ο Δήμαρχος Περικλής Μίγδος, ο Ειδικός Συνεργάτης και ο Τεχνικός Σύμβουλος του Δήμου καθώς και η υπάλληλος υπεύθυνη Προγραμμάτων. Το Δήμο Δρόπολης Αλβανίας εκπροσώπησε ο Δήμαρχος Αχιλλέας Ντέτσικας και συνεργάτης του, ενώ την Διαχειριστική Αρχή οι υπεύθυνοι του Προγράμματος.
   Αναμένεται στις αρχές του έτους η υπογραφή του συμφώνου μεταξύ του κυρίου εταίρου του έργου που είναι ο Δήμος Γ.Καραϊσκάκη και της Διαχειριστικής Αρχής. Θα ακολουθήσει τον Μάρτιο η δημοπράτησή του και μετά το προβλεπόμενο διάστημα η έναρξη των εργασιών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.