27 Σεπ 2017

Ούτε λέξη ο Μητσοτάκης για το υπέρογκο χρέος της ΝΔ

Σκάρωσε, ως συνήθως, έναν μονόλογο μετά το κάζο στη Βουλή, αλλά δεν έβγαλε κιχ για τα 200 εκατομμύρια

   Έχει γίνει πλέον έθιμο, κάθε φορά που ο Μητσοτάκης αναγκάζεται να βρεθεί πρόσωπο με πρόσωπο με τον Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή, με τα γνωστά σε όλους αποτελέσματα, αμέσως μετά σκαρώνει έναν μονόλογο, είτε με τομεάρχες του στην ασφάλεια των γραφείων της ΝΔ, είτε με δημοσιογράφο στην ασφάλεια του φιλικού στούντιο. Έτσι, προσπαθεί να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από το στραπάτσο της προηγουμένης, δοξαζόμενος μέσω του μονολόγου του.
   Ούτε αυτή τη φορά θα μπορούσε να γίνουν διαφορετικά τα πράγματα. Ιδίως μετά το φιάσκο στη Βουλή, που όλοι παρακολουθήσαμε, στη συζήτηση για την εξεταστική, που ο ίδιος ζήτησε για τον Πάνο Καμμένο. Όλα τα επιχειρήματά του (ο Θεός να κάνει "επιχειρήματα" τα άρθρα των Παραπολιτικών του Μαρινάκη) κονιορτοποιήθηκαν και του γύρισαν μπούμερανγκ, αποκαλύφθηκε ξεκάθαρα ότι σύρεται και λειτουργεί για λογαριασμό επιχειρηματικών συμφερόντων, ο αντιπρόεδρός του πιάστηκε με τη γίδα στην πλάτη να καταθέτει κατασκευασμένη "αποκάλυψη" και η αδελφή του, φανερά εκνευρισμένη, άρχισε τα "γαλλικά" εναντίον των πάντων.
   Το αποκορύφωμα, βέβαια, ήταν το γεγονός ότι στην ψηφοφορία για το αίτημα που ο ίδιος ζήτησε, ΔΕΝ προσήλθε καν να ψηφίσει. Μάταια τον έψαχναν και επαναλάμβαναν το όνομά του οι ψηφολέκτες. Άφαντος ο Μητσοτάκης!
   Βίωσε το κάζο της Δευτέρας, άφησε να περάσει η Τρίτη, καθώς απεργούσαν οι δημοσιογράφοι και ποιος θα τον έδειχνε στα δελτία ειδήσεων και σήμερα, Τετάρτη, σκάρωσε μια συνάντηση με τους τομεάρχες της ΝΔ, όπου του δόθηκε επιτέλους η ευκαιρία να εμφανιστεί "λέων"!
   Όμως, όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, ο λαλίστατος (όταν δεν έχει αντίλογο) Μητσοτάκης, πάλι ξέχασε (;) να μας πει κάτι σημαντικό:
   "Ο κ. Μητσοτάκης μετά την εξαιρετική παρουσία του στη Βουλή, όπου δεν προσήλθε να ψηφίσει την πρότασή του, σήμερα κατέφυγε στη λύση του μονολόγου. .
   Στην ομιλία του στους τομεάρχες της ΝΔ, επιδόθηκε στην προσφιλή συνήθεια της καταστροφολογίας: Επανέφερε το δόγμα σοκ και δέος που οραματίζεται για την ευρεία κοινωνική πλειοψηφία, με «απελευθερώσεις» δημοσίων υπαλλήλων, «αυτόνομα» δημόσια σχολεία, υπεράσπιση των κοινωνικών ανισοτήτων ως φυσικό φαινόμενο και διάλυση κάθε έννοιας κοινωνικού κράτους. .
   Επιπλέον, για μία ακόμα φορά ο επικεφαλής της ΝΔ ζήτησε ταχεία εκκαθάριση των μη εξυπηρετούμενων επιχειρηματικών δανείων, χωρίς να πει ούτε λέξη για το υπέρογκο χρέος των 200 και πλέον εκατομμυρίων ευρώ του κόμματος του στις τράπεζες. .
   Ας συνεχίσει σε αυτόν το δρόμο."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.