22 Σεπ 2016

Τα συγκοινωνούντα δοχεία στάζουν δηλητήριο...

Χρέος των δημοκρατικών πολιτών είναι να υψώσουν τείχος προστασίας, όχι για να προστατεύσουν τη σημερινή κυβέρνηση, αλλά για να διατηρήσουν όσον το δυνατόν ανέπαφη την κοινωνία από το δηλητήριο

Εθελόντριες που απασχολούνται με την περίθαλψη προσφύγων
δέχθηκαν χθες επίθεση από μέλη της Χρυσής Αυγής
   Ο δήμαρχος Λέσβου, μιλώντας χθες το πρωί στον ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά FM, τόνισε πως «4-5 τοπικά στελέχη της Ν.Δ. που εμφορούνται» -όπως χαρακτηριστικά είπε- «από προσωπικό μίσος και ιδιωτικά συμφέροντα, υποδαυλίζουν τα επεισόδια στο νησί και συναγελάζονται με τη Χρυσή Αυγή». Όπως ανέφερε, «Εκμεταλλεύονται τον πόνο των κατοίκων που επιθυμούν να δοθεί λύση σε αυτό το τεράστιο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε». Ταυτόχρονα σημείωσε πως εάν δεν εκτονωθεί άμεσα η κατάσταση, θα υπάρξουν και νέα επεισόδια. Πρόσθεσε, δε, πως θα ενημερώσει σχετικά τον πρόεδρο της Ν.Δ. Μόνο που τον Κυριάκο Μητσοτάκη θα πρέπει κάποιος να τον ενημερώσει και για τα κατορθώματα του “γαλάζιου” δήμαρχου στο Ωραιόκαστρο, που όχι μόνο χρησιμοποιεί το αξίωμά του για να υποκινεί την τοπική κοινωνία σε πράξεις βίας με ξενοφοβικό και ρατσιστικό υπόβαθρο αλλά παρέχει και πολιτικό μανδύα κάλυψης σε ακροδεξιά στοιχεία της περιοχής του και όχι μόνο.
   Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις τοπικών κοινωνιών στις οποίες παρατηρείται η αρχή των συγκοινωνούντων δοχείων μεταξύ στελεχών της Ν.Δ. και της Χ.Α., με το πρόσχημα πάντοτε κάποιων αόρατων και τεχνητών κινδύνων που απειλούν είτε την ασφάλεια, είτε την εθνική ομοιογένεια, είτε ακόμη και αυτή την κοινωνική γαλήνη που απείλησαν να διαταράξουν το 2008 στο Ωραιόκαστρο μια χούφτα ανεπιθύμητοι “τρελοί” από το Ψυχιατρείο Θεσσαλονίκης. Γι' αυτά και γι' αυτά θα πρέπει κάποιοι να ενημερώσουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Γι' αυτά και για τα φίδια που όχι μόνο τρέφει αλλά και κανακεύει μέσα στο κόμμα του. Να τον ενημερώσουν για την περίπτωση που δεν γνωρίζει τι ποιεί η δεξιά του, γι' αυτήν την ακροδεξιά συνιστώσα που συνεχίζει να πορεύεται στα χνάρια του Μπαλτάκου, χαιρετίζοντας φασιστοσυνάξεις στη Λέσβο και συντρώγοντας με καταδικασμένους από τα δικαστήρια τραμπούκους δημάρχους που ζητούν ανοιγμένα κεφάλια προσφύγων για να καθαρίσει ο τόπος τους.
   Αυτά τα φίδια που πέρασαν επί Σαμαρά το κατώφλι της γαλάζιας πολυκατοικίας και απολαμβάνουν τίτλους και προνόμια εκ δεξιών του προέδρου του κόμματος είναι αυτοί που τους βρίσκεις να στρώνουν το χαλί σε “τάγματα εφόδου” και “αγανακτισμένους πολίτες” στη Λέσβο, το Ωραιόκαστρο και όπου αλλού οι συνθήκες το επιτρέπουν. Αναπαράγοντας και διακινώντας κατασκευασμένα “τέρατα” με τη μορφή ειδήσεων, παραπλανώντας πολίτες κεντρίζοντας τα πιο συντηρητικά τους αντανακλαστικά, υποδαυλίζοντας ρατσιστικά και επιθετικά ένστικτα και ρίχνοντας με κάθε ευκαιρία λάδι στη φωτιά επιχειρώντας μικροκομματικά οφέλη για το περίφημο κλείσιμο της “παρένθεσης”, αδιαφορούν για τις πληγές και τα αποκαΐδια που αφήνουν πίσω τους.
   Χρέος των δημοκρατικών πολιτών είναι να υψώσουν τείχος προστασίας απέναντι στο δηλητήριο που εκλύεται από τα συγκοινωνούντα δοχεία, όχι για να προστατεύσουν τη σημερινή κυβέρνηση αλλά για να διατηρήσουν όσον το δυνατόν ανέπαφη την κοινωνία από τη μολυσματική τους πολιτική.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.