12 Μαΐ 2016

Πρωτοβουλία συμπαράστασης στις Γυναίκες με καρκίνο, στο Νεοχώρι Άρτας

Ο καρκίνος είναι υπόθεση όλων μας...

   Μια εκδήλωση με ιδιαίτερο νόημα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 13 Μαΐου στον χώρο του Δημοτικού Σχολείου Νεοχωρίου, με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και με βασικό μήνυμα "ενημερωνόμαστε για τον Καρκίνο του Μαστού και Δωρίζουμε τα Μαλλιά μας για τις Γυναίκες με καρκίνο".
   Πρόκειται για ένα «Άλμα ζωής, άλμα χαράς, άλμα προσφοράς», όπως γράφουν στην Ανακοίνωση - Κάλεσμα, που διοργανώνει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Νεοχωρίου, με την υποστήριξη από το «Άλμα Ζωής» και τους «επιΣτήθιους Φίλους».
   Στην Ανακοίνωση - Κάλεσμα που μου έστειλε μέσω fb η γραμματέας του Συλλόγου, Μαίρη Κοτζιά, αναφέρεται:
   Στις 13 Μαΐου και ώρα 18:00-21:00 στον χώρο του Δημοτικού Σχολείου Νεοχωρίου, ΔΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΑΣ για τις γυναίκες με Καρκίνο του Μαστού.
   Εάν επιθυμείτε να κόψετε τα μαλλιά σας, εκείνο που χρειάζεται να γνωρίζετε είναι:
      - Τα μαλλιά που θα κοπούν πρέπει να είναι από 20 εκ. και πάνω
      - Να είναι στεγνά και καθαρά
      - Να μην είναι βαμμένα με χημικές βαφές, ντεκαπάζ, ανταύγειες ή να έχει γίνει περμανάντ
Το Πρόγραμμα 
- Καλωσόρισμα
- Παρουσίαση του Συλλόγου Εθελοντών κατά του Καρκίνου του Μαστού "επιΣτήθιοι Φίλοι"
- Ομιλία από την Αικατερίνη-Νίκη Οικονόμου, Διδάκτωρ Παν/μίου Ιωαννίνων (τμήμα Ιατρικής) και Καθηγήτρια Νοσηλευτικής με θέμα την πρόληψη του Γυναικολογικού Καρκίνου
- Παράλληλα στο γυμναστήριο του Σχολείου στις 19:00 χορεύουμε ZUMBA ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ με είσοδο 3 ευρώ το άτομο και τα έσοδα θα διατεθούν ως δωρεά στο Σύλλογο "επιΣτήθιοι Φίλοι" για την υποστήριξη των γυναικών με καρκίνο του Μαστού
- Σε όλη την διάρκεια της εκδήλωσης ο κομμωτής μας, θα κουρεύει ΔΩΡΕΑΝ όσες και όσους επιθυμούν να δωρίσουν τα μαλλιά τους.
Το κούρεμα των μαλλιών θα γίνει με την εθελοντική προσφορά του Κομμωτή Παναγιώτη Τσιώνου (Κομπότι) στον χώρο του Σχολείου».
Τηλ. επικοινωνίας: 6974096654, Μαίρη Κοτζιά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.