6 Μαρ 2016

Πτήσεις προς το Άκτιο και με την Blue Air!

Νέα συνεργασία και ευκαιρία για έλευση Κυπρίων τουριστών στη Δυτική Ελλάδα


   Νέα συνεργασία ανακοίνωσαν σήμερα οι δύο μεγάλοι διοργανωτές ταξιδιών Top Kinisis και Xenos Travel, με την αεροπορική εταιρεία Blue Air για το Καλοκαίρι 2016, αναφέρεται σε ανακοίνωση.
   Μιλώντας σήμερα σε Διάσκεψη Τύπου, οι Άκης Κελεπέσιης, Εκτελεστικός Πρόεδρος της Top Kinisis Travel και Λάκης Πασιάς, Διευθύνων Σύμβουλος της Xenos Travel, ανακοίνωσαν ότι έχουν ναυλώσει συνολικά 96 πτήσεις προς την Ελλάδα για το καλοκαίρι, σε συνεργασία με τη Blue Air,σε αεροδρόμιο μεταξύ των οποίων και του Ακτίου.
   Η αεροπορική εταιρεία Blue Air δραστηριοποιείται στην Κύπρο από το 2008, με πτήσεις από και προς το Βουκουρέστι και από φέτος το καλοκαίρι και για Λονδίνο, εκτός τις καθημερινές πτήσεις προς την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.
   Με την ευκαιρία αυτή ο Εμπορικός Διευθυντής της Blue Air Tudor Constantinescu ανέφερε ότι από τα τέλη Μαρτίου και δεύτερο αεροσκάφος της Blue Air θα έχει σαν βάση του την Λάρνακα ενώ έχουν αυξηθεί επίσης και τα πληρώματα που είναι κυρίως Κύπριοι αεροσυνοδοί.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.