3 Μαρ 2016

Πάλι παραποίησαν επίσημα έγγραφα και πάλι πιάστηκαν με... την γίδα στην πλάτη!!!

Αφιερωμένο στους ετοιμοθάνατους της προπαγάνδας, που Ψυχαρ-ραγούν...

   Δεν μπορεί, θα το ακούσατε κι εσείς. Κάποιες ειδήσεις θα είδατε, κάποιο πάνελ θα παρακολουθήσατε, κάποιο ραδιόφωνο θα ακούσατε. Η είδηση είναι ότι η Κομισιόν δίνει 700 εκατομμύρια για το προσφυγικό (διαβάστε εδώ), αλλά, επειδή δεν εμπιστεύεται το ελληνικό κράτος, τα δίνει μόνο σε ΜΚΟ κλπ. Και να, η ιερή αγανάκτηση για τον ξεπεσμό της χώρας στα διεθνή φόρα.
   Βέβαια, χθες, στην ΑΝΑΤΡΟΠΗ του Γιάννη the Great Pretender, η προπαγάνδα είχε και χαιρεκακία, διότι, όπως λέει και ο πάνσοφος λαός μας, θέλει η τάδε να κρυφτεί, μα η χαρά δεν την αφήνει: «Καλά κάνει η Ε.Ε. και δεν δίνει τα λεφτά της βοήθειας για τους πρόσφυγες στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, αλλά σε ΜΚΟ, διότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα τα κάνει ρουσφέτια», είπε χθες ο βουλευτής Γρηγόρης Ψαριανός (Ποτάμι) στην εκπομπή του κ. Πρετεντέρη. Και όλοι οι συμμετέχοντες φάνηκε μάλλον να συμφωνούν.  
   Κι αφού είπα τα διάφορα, ας σταματήσω να αναφέρομαι στους ετοιμοθάνατους της προπαγάνδας, που Ψυχαρ-ραγούν και στα πολυάριθμα παπαγαλάκια τους στο Internet κι ας δούμε και την αλήθεια:
   Έχουμε, λοιπόν, και λέμε: Η «αφρόκρεμα» της ελληνικής «ενημέρωσης»,
- αυτοί που προσπάθησαν να δημιουργήσουν εκ του μη όντος ζήτημα εξόδου της χώρας από την Ζώνη Σένγκεν,
- αυτοί που κινδύνευσαν με αποκλεισμό από τις ενημερώσεις του ΔΝΤ για παραποίηση δηλώσεων της διευθύντριάς του,
- αυτοί, σήμερα, παραποιούν και αποκρύπτουν το περιεχόμενο επίσημων εγγράφων της Κομισιόν, μιλώντας για δήθεν παράκαμψη (μόνο!) των ελληνικών αρχών στην παροχή έκτακτης χρηματοδότησης, και αμαυρώνουν συνειδητά την εικόνα της χώρας μας προκειμένου να ικανοποιήσουν το πολιτικό τους μένος κατά της κυβέρνησης.
   Ευτυχώς για τη χώρα, θα διαψευστούν άλλη μια φορά. Για το αν θα μάθουν, όμως, ποτέ, διατηρούμε τις αμφιβολίες μας…
   Και επειδή από δημοσιογραφική δεοντολογία μπορεί να μη γνωρίζουν, αλλά αγγλικά σίγουρα θα γνωρίζουν (το λέω, επειδή οι ίδιοι έχουν, ουκ ολίγες φορές, ειρωνευτεί την προφορά του Τσίπρα, άρα οι ίδιοι μιλούν Οξφορδιανά), ας μας πουν τι λέει το παρακάτω κείμενο:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.