25 Φεβ 2016

Νέα συνάντηση του πρωθυπουργού με αγρότες στις 10:30 π.μ.

Παρόντες οι αγρότες των 69 μπλόκων από τη Νίκαια

   Νέα συνάντηση με εκπροσώπους των αγροτών θα έχει σήμερα στις 10:30 στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας. Τη συνάντηση είχαν ζητήσει οι εκπρόσωποι 69 μπλόκων που συμμετείχαν την περασμένη Κυριακή, σε συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο Νίκαιας.
   Χθες, από το βήμα της Βουλής, ο πρωθυπουργός κάλεσε τους αγρότες να συνεχίσουν τον διάλογο για να βρεθούν λύσεις. Πήρε δε αποστάσεις από την παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου για τα μπλόκα, τονίζοντας πως τα κίνητρά της αφορούσαν μεν την τήρηση της νομιμότητας, αλλά σε τέτοιες συνθήκες με πολίτες να κινητοποιούνται "οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί". "Με την πειθώ και τον διάλογο έρχονται οι λύσεις" τόνισε για τη θέση της σημερινής κυβέρνησης, σε αντίθεση με τις προηγούμενες.
   Το μπλόκο της Νίκαιας θα συμμετάσχει με τρεις εκπροσώπους στη συνάντηση με τον πρωθυπουργό. Οι Β. Μπούτας, Ρ. Μαρούδας και Κ. Τζέλας, μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής του μπλόκου της Νίκαιας, θα εκπροσωπήσουν το μπλόκο στη συνάντηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.