4 Φεβ 2016

Ο Σκάι 100.3 ξαφνικά μας βγήκε 902 Αριστερά στα FM

Κι ευτυχώς υπήρχαν οι αριστερές οργανώσεις (και φυσικά οι επαγγελματικές ομάδες) να σώσουν την παρτίδα. Γιατί, συγγνώμη κιόλας, δεν θέλω να διαδηλώνω με εκείνους που ψήφιζαν ΝΑΙ στο δημοψήφισμα, ζητώντας συμφωνία εδώ και τώρα και με όποιο κόστος

   Πώς αλλάζουν οι εποχές στα συστημικά ΜΜΕ; Παρουσιάζει πολύ ενδιαφέρον. Και πόσο πολύ -όλοι αυτοί- αγάπησαν ξαφνικά τους διαδηλωτές; Μοιάζει με θαύμα, βοήθειά μας.
   Υπάρχει ένα ζητηματάκι πάντως όταν το Πρώτο Θέμα υποστηρίζει μία απεργία. Προσωπικά αρχίζω και αμφιβάλλω. «Μέγα πλήθος, μέγα πάθος κατά της κυβέρνησης» γράφει ανεβάζοντας τους διαδηλωτές σε πάνω από 100 χιλιάδες. «Παρέλυσαν τα πάντα: Η πιο μεγάλη απεργία στην Ελλάδα» σημείωνε σε άλλο ρεπορτάζ του.
   Ενώ και τα... επεισόδια έγιναν πλέον... μικροεπεισόδια. Πόσο στοίχημα βάζετε πως στα τηλεοπτικά δελτία των 8 τα... μικροεπεισόδια θα έχουν... μικρή θέση σε αντίθεση με παλιότερα που αποτελούσαν το πρώτο θέμα;
   Όσο για τον Σκάι που το 2011 σε μία αντίστοιχη γενική απεργία έβλεπε «κυκλοφοριακό χάος στο κέντρο της Αθήνας» τώρα βάζει τους αγρότες να χύνουν τα γάλατα on camera. Ενώ το iefimerida.gr που τώρα γράφει «όλη η Ελλάδα στο δρόμο» και πανηγυρίζει, πριν από λίγα χρόνια σημείωνε πως «διαδηλώσεις και απεργίες διώχνουν τουρίστες από την Ελλάδα».
   Η πορεία ήταν όντως πολύ μεγάλη σήμερα. Από τις μεγαλύτερες των τελευταίων ετών. Κι ευτυχώς υπήρχαν οι αριστερές οργανώσεις (και φυσικά οι επαγγελματικές ομάδες) να σώσουν την παρτίδα. Γιατί, συγγνώμη κιόλας, δεν θέλω να διαδηλώνω με εκείνους που ψήφιζαν ΝΑΙ στο δημοψήφισμα, ζητώντας συμφωνία εδώ και τώρα και με όποιο κόστος. Το θεωρώ μέγιστη υποκρισία.
   Γιατί όλοι αυτοί οι «Μένουμε Ευρώπη» που αντιδρούν στο κόψιμο των συντάξεων ας διαβάσουν τα δικά τους ΜΜΕ που στα ρεπορτάζ τους λένε πως η Ευρώπη είναι που μας ζητάει κόψιμο συντάξεων. Ας αποφασίσουν τι θέλουν επιτέλους, γιατί μας ζάλισαν με τη στροφή τους περισσότερο και από τη ζαλάδα που μας προκάλεσε η «κωλοτούμπα» του ΣΥΡΙΖΑ.
   Σταματήστε τη Γη να κατέβω.
πηγή: efsyn

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.