12 Ιαν 2016

Ένα μεγάλο μπράβο για την 1η Εθελοντική Αιμοδοσία του ΠΑΣΥΣΕΚ

Στο ιατρείο της Τοπικής Κοινότητας Αγίου Σπυρίδωνα Άρτας


   Ένα μεγάλο μπράβο αξίζει στο Δ.Σ. του Πανελλήνιου Συνδέσμου Στρατιωτικών Ειδικής Κατάστασης και ιδιαίτερα στον Πρόεδρό του, Επιλοχία Δημήτρη Χαλάστρα και στον Γενικό Γραμματέα, Ανθυπολοχαγό Απόστολο Μαρκοστάμο που, το Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016 πραγματοποίησε την 1η του Εθελοντική Αιμοδοσία, στο ιατρείο της Τοπικής Κοινότητας Αγίου Σπυρίδωνα Άρτας, σε συνεργασία με το τμήμα αιμοδοσίας του Γ.Ν. Άρτας.
   Ο πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου, ευχαριστούν τον πρόεδρο της Τ.Κ. του Αγίου Σπυρίδωνα, Στάθη Γείτονα (σημ. Τηλεβόα: και αυτός στρατιωτικός) και τον πατέρα Αλέξανδρο της ενορίας Αγίου Σπυρίδωνα Άρτας, για την υποδοχή μελών του Συνδέσμου και την φιλοξενία της αιμοδοσίας.
   Επίσης, ευχαριστούν την γιατρό Ηλιάνα Κατσούλα, όπως επίσης και τις νοσηλεύτριες του τμήματος αιμοδοσίας του Γ.Ν. Άρτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.