13 Νοε 2015

Άδωνις Γεωργιάδης: Όταν εγώ εκλεγώ πρωθυπουργός... - VIDEO

Yποσχέθηκε ξανά, ότι θα σώσει την χώρα από την ηγεμονία της Αριστεράς

   Σε μια προεκλογική συνέντευξη τουλάχιστον μισής ώρας, ο Άδωνις Γεωργιάδης στο Mega που απολαμβάνει το προνόμιο να βγαίνει όποτε θέλει στα βραδινά κεντρικά δελτία, αλλά και τις πρωινές εκπομπές του καναλιού, (σε πλήρη αντίθεση με την κυβερνητική εκπρόσωπο), υποσχέθηκε ξανά, ότι θα σώσει την χώρα από την ηγεμονία της Αριστεράς.
   Ξεδίπλωσε το όραμά του για μια Ελλάδα χωρίς το ΣΥΡΙΖΑ και την Αριστερά χωρίς να κρύβει τον θαυμασμό του για τον πρώην πρωθυπουργό Αντ. Σαμαρά που όπως είπε «επιβεβαιώθηκε σε όλα».
   «Θέλω να σπάσω την ιδεολογική ηγεμονία της Αριστεράς» είπε διατυπώνοντας τη μόνη πρόταση που διαθέτει για τη σωτηρία της χώρας. Σε έναν ακραία διχαστικό λόγο θέλησε να τρομοκρατήσει τους τηλεθεατές με το χιλιοπαιγμένο τρέιλερ «οι γνωστοί άγνωστοι καίνε τα Πανεπιστήμια».
   Πρέπει να πληγώθηκε πολύ για την αμφισβήτηση του από τον φίλο και ομοϊδεάτη του, Μ. Βορίδη ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες θα προβεί σε δηλώσεις υπέρ της υποψηφιότητας του Απ. Τζιτζικώστα, ως τη μόνη (και αυτή) που μπορεί να δώσει τέλος στην «ηγεμονία της Αριστεράς».
   «Όποιος δεν έχει ειλικρινή μεταμέλεια δεν δικαιούται τίποτα» κατέληξε ο Άδωνις Γεωργιάδης, προφανώς επειδή όταν ο ίδιος γίνει πρωθυπουργός όπως ονειρεύεται, πρώτη κίνηση για τη σωτηρία της χώρας θα είναι ο τουφεκισμός για παραδειγματισμό του Ρωμανού και όλων των κρατουμένων που αρνούνται να μετανοήσουν.


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.