22 Νοε 2015

Προφητικός ο τίτλος στο editorial της Κυριακάτικης Αυγής: "Ν.Δ.: Πώς να αυτοκαταστραφείτε... όπως - όπως"

Αυτοί ήταν που θα έβαζαν δωρεάν wi-fi σε όλη την χώρα;

   Όταν γράφτηκε το κύριο άρθρο της σημερινής Αυγής, με τίτλο "Ν.Δ.: Πώς να αυτοκαταστραφείτε... όπως - όπως", σκοπός του δημοσιογράφου ήταν να επικεντρωθεί στη διάψευση των "όπως - όπως" προβλέψεων Σταϊκούρα, που στηρίχτηκαν στη λογική "να τρομάξουμε τον κόσμο" και στη συνέχεια στις "όπως - όπως υποθέσεις σοκ" για τον Σταθάκη, τον Φλαμπουράρη και τον Φίλη έως την Πανουσιάδα.
   Το άρθρο στόχευε να αναδείξει τα κοντά ποδάρια των ψεμμάτων της Ν.Δ. Τόσο κοντά, όσο κοντόφθαλμη και μικροπολιτική είναι η στάση της Ν.Δ. Και κατέληγε:
   "Δυστυχώς για τη Ν.Δ., ο τίτλος που θα μπορούσε να αποδίδει τη συνολική στάση της τους τελευταίους μήνες είναι "Ν.Δ.: Πώς να αυτοκαταστραφείτε όπως - όπως". 
   Σήμερα οι νεοδημοκράτες προσέρχονται στις κάλπες για να εκλέξουν νέο αρχηγό. Μακάρι αυτό να σηματοδοτήσει τη στροφή της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην πραγματική ανάγκη της κοινωνίας για εθνική συνεννόηση. Τουλάχιστον στα βασικά θέματα που απασχολούν τους πολίτες."
   Κι ενώ, άλλος ήταν ο σκοπός του δημοσιογράφου, η επιλογή του τίτλου του άρθρου ταίριαξε απόλυτα με τα όσα κωμικοτραγικά διαδραματίστηκαν σήμερα στο "κλουβί με τις τρελές".
   Το τι συνέβη σήμερα, το ξέρουν όλοι. ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΦΙΑΣΚΟ, αυτό συνέβη:
   Το μηχανογραφικό σύστημα των εσωκομματικών εκλογών της Ν.Δ. κατέρρευσε, ο server κράσαρε, οι εκλογές αναβλήθηκαν. Αυτοί που έλεγαν ότι θα έβαζαν δωρεάν wi-fi σε όλη την χώρα, δεν μπόρεσαν να διαχειριστούν ούτε ένα online σύστημα.
   Εκτός κι αν υπήρξε άλλου είδους δάκτυλος. Οι ίδιοι πάντως ρίχνουν ευθύνες, δεξιά και δεξιότερα και ζητάνε το κεφάλι των υπευθύνων στον ντορβά. Παλιά λέγαμε ότι "οι τραμπούκοι της ΔΑΠ παίρνουν τις κάλπες"... Ποιος ξέρει; Ίσως να ισχύει και το "ρίχνουν τον server"!!!

   Anyway, τα social media πήραν φωτιά, το #eklogesnd έγινε το απόλυτο hasthag, ανεβαίνοντας στην κορυφή του παγκόσμιου trend και μέχρι και το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ τρόλαρε τους αστραποκαμένους της Ν.Δ. με το παρακάτω Δελτίο Τύπου:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΣΥΡΙΖΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΔ

 Η ΝΔ, δυστυχώς, αδυνατεί να ολοκληρώσει την διαδικασία ανάδειξης νέας ηγεσίας.
 Εδώ και μήνες, όμως, παρακολουθούμε έναν διαγωνισμό ανέξοδης αντι-ΣΥΡΙΖΑ ρητορείας από τους υποψήφιους αρχηγούς της ΝΔ, χωρίς ίχνος δημιουργικής αντιπρότασης. Αν αυτό συνεχιστεί, θα είναι πολύ επιζήμιο για τον τόπο.
 Ωστόσο, στις κρίσιμες στιγμές που διανύουμε, η χώρα χρειάζεται μια σοβαρή και υπεύθυνη αντιπολίτευση. Ευχόμαστε αυτό να συμβεί σύντομα.

22/11/2015

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.