20 Νοε 2015

Οι συναχωμένοι Σέρλοκ Χολμς της ΠΟΕΔΗΝ

Αιφνιδίως επανήλθε η όσφρησή τους και επιδιώκουν εναγωνίως να βάλουν στο κάδρο σκανδάλων βουλευτές και στελέχη της σημερινής κυβέρνησης

   Το παρακάτω κείμενο είναι το editorial ενός υγειονομικού site, του ygeianet, που, μάλλον ξέρει καλά το who is who όσων "απεύχονται ν΄ ανοίξει το κεφάλαιο της διαφθοράς και της διαπλοκής στην υγεία". Είναι ένα άκρως ενδιαφέρον κείμενο, που γράφτηκε μετά τη δήλωση του Τάκη Αποστολόπουλου, ακτινολόγου στο Νοσοκομείο της Πρέβεζας.
   Φανταστείτε όταν γραφόταν, να είχε βγει και το Δελτίο Τύπου του Διοικητή του Νοσοκομείου της Άρτας, Νίκου Κατσακιώρη, που ξεγυμνώνει την ανακοίνωση της ηγεσίας της ΠΟΕΔΗΝ και αποκαθιστά την αλήθεια με στοιχεία. Πάρτι θα έκανε ο κειμενογράφος με τους συναχωμένους μεγαλοσυνδικαλιστές...
   Διαβάστε:
   "Η ηγεσία της ΠΟΕΔΗΝ φαίνεται πως ζήλεψε την τακτική των νεόκοπων Σέρλοκ Χολμς που δραστηριοποιούνται τους τελευταίους μήνες στα κόμματα που μας κυβέρνησαν τα τελευταία 40 χρόνια. Σχεδόν μισόν αιώνα, οι ντέντεκτιβς ήταν συναχωμένοι. Αιφνιδίως επανήλθε η όσφρησή τους και τώρα οσμίζονται σκάνδαλα και διαπλοκή στην αυλή της κυβέρνησης.
   Η δραστηριότητά των εν λόγω συνδικαλιστών της ΠΟΕΔΗΝ έχει ανάλογη αποστολή. Επιδιώκουν εναγωνίως να βάλουν στο κάδρο σκανδάλων βουλευτές και στελέχη της σημερινής κυβέρνησης.
   Δεν εξηγείται αλλιώς γιατί, με υπερβολές και ψέματα, στοχοποιούν τη γιατρό και κυβερνητική εκπρόσωπο Όλγα Γεροβασίλη, ισχυριζόμενοι ότι δήθεν ο αξονικός τομογράφος του Νοσοκομείου Πρέβεζας παραμένει κλειστός από τις 15 Οκτωβρίου έως σήμερα, προκειμένου να κατευθύνονται οι ασθενείς στο ιδιωτικό της κέντρο στην Άρτα.
   Τι ατυχία!
   Ενώ η ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ εκδόθηκε στις 17 Νοεμβρίου, οι συντάκτες παραλείπουν ν΄ αναφέρουν πως η βλάβη αποκαταστάθηκε και ο αξονικός της Πρέβεζας λειτουργεί ήδη από τη 1η Νοεμβρίου, μεταξύ δε του νοσοκομείου Πρέβεζας και του διαγνωστικού κέντρου που εργαζόταν η κ. Γεροβασίλη πριν εκλεγεί βουλευτής, μεσολαβεί ο αξονικός τομογράφος του νοσοκομείου της Λευκάδας, του νοσοκομείου της Άρτας καθώς και ιδιωτικός αξονικός τομογράφος στην ίδια την Πρέβεζα.
   Λεπτομέρειες θα πει κάποιος γι αυτούς που επί της ουσίας απεύχονται ν΄ ανοίξει το κεφάλαιο της διαφθοράς και της διαπλοκής στην υγεία."
   Δείτε εδώ την ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ, εδώ την ανακοίνωση της Όλγας Γεροβασίλη, εδώ την ανακοίνωση του διοικητή του Γ.Ν. Άρτας, Νίκου Κατσακιώρη κι εδώ τη δήλωση του Τάκη Νικολόπουλου, Ακτινολόγου στο Γ.Ν. Πρέβεζας.

σημ. Τηλεβόα: Ο διοικητής του Νοσοκομείου Άρτας δηλώνει ότι ουδέποτε η ηγεσία της ΠΟΕΔΗΝ δεν έχει έρθει σε επαφή μαζί του.
Πώς τότε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ οσμίστηκε (;) το σκάνδαλο (!!!), που τελικά, αποδεικνύεται ψέμα πέρα ως πέρα;
Να μια καλή υπόθεση για να διερευνήσουν, ένα μυστήριο για να διαλευκάνουν οι Σέρλοκ Χολμς και οι Αρτινοί συνομιλητές τους;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.