18 Νοε 2015

Η στοχοποίηση Παππά και οι "τελευταίοι σπασμοί" του συστήματος

Η κυβέρνηση συνολικά, και ο Νίκος Παππάς προσωπικά, να επιδείξουν αντοχές, για να πάνε ως το τέλος αυτή τη σύγκρουση, μέσω της οποίας μπορεί να επέλθει τάξη, αν όχι κάθαρση, στον χώρο των ΜΜΕ

   Όπως συνέβη και πριν από μερικές εβδομάδες, όταν διάφορα συστημικά ΜΜΕ έβαλαν στο στόχαστρό τους τον Υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά, στον απόηχο της δρομολόγησης των νέων τηλεοπτικών αδειών, έτσι και σήμερα ζούμε το… δεύτερο επεισόδιο των “τελευταίων σπασμών” του συστήματος.
   Ο Υπουργός Επικρατείας είναι ο στενότερος συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα, με κοινή πολιτική περπατησιά και αναφορές, η στοχοποίησή του λοιπόν επιχειρεί να χτυπήσει απευθείας τον ίδιο τον Πρωθυπουργό.
   Οι εποχές φυσικά έχουν αλλάξει, και οι δυνατότητες παρέμβασης του “συστήματος” είναι πλέον εξαιρετικά περιορισμένες, σε σχέση με το παρελθόν.
   Η κρίσιμη παράμετρος του όλου θέματος αφορά στις αντοχές που θα επιδείξουν η κυβέρνηση συνολικά, και ο Νίκος Παππάς προσωπικά, για να πάνε ως το τέλος αυτή τη σύγκρουση, μέσω της οποίας μπορεί να επέλθει τάξη, αν όχι κάθαρση, στον χώρο των ΜΜΕ.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.