1 Νοε 2015

Τζιτζι-άδωνις στην Άρτα, με ομιλίες, sms και συνθήματα

- Ομιλία Τζιτζικώστα στον ΣΚΟΥΦΑ σήμερα, στις 6 μμ
- Επίσκεψη Γεωργιάδη την Τρίτη 2 Νοεμβρίου


   Στην Ήπειρο περιοδεύουν αυτές τις ημέρες δύο από τους διεκδικητές της ηγεσίας της Ν.Δ. και θα περάσουν και από την Άρτα.
   Πρόκειται για τον Απόστολο Τζιτζικώστα, που από χθες βρίσκεται στην περιοχή της Ηπείρου και για τον Άδωνι Γεωργιάδη, που καταφθάνει στις αρχές της εβδομάδας και υπόσχεται να... μας καταπλήξει!!!
   Συγκεκριμένα, ο Απόστολος Τζιτζικώστας συμμετείχε χθες, Σάββατο 31 Οκτωβρίου, το πρωί στις εκδηλώσεις για την απελευθέρωση του Μετσόβου (βλάχος και ο ίδιος) και μετά πήγε στη Θεσπρωτία, όπου αφού επισκέφθηκε την Παραμυθιά, πήγε στην Ηγουμενίτσα, συναντήθηκε με τα μέλη της ΝΟΔΕ Ηγουμενίτσας και μετά. μίλησε σε υποστηρικτές του (και όχι μόνο) στην αίθουσα «ΠΑΝΘΕΟΝ».
   Το απόγευμα πήγε στα Γιάννενα, επισκέφθηκε το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο και στην συνέχεια, αφού επισκέφθηκε την Περιφέρεια Ιωαννίνων, και συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Αλέκο Καχριμάνη (βλάχος και ο ίδιος), μίλησε σε κεντρική εκδήλωση στο ξενοδοχείο «Du Lac».
   Σήμερα, Κυριακή 1 Νοεμβρίου, το πρωί, επισκέφθηκε το Δημαρχείο Φιλιππιάδας, το μεσημέρι θα πάει στην Πρέβεζα, όπου αφού συναντηθεί με τα μέλη της ΝΟΔΕ Πρέβεζας, θα έχει σειρά επαφών με στελέχη και μέλη της ΝΔ Πρέβεζας στο ξενοδοχείο «Διώνη» και στη συνέχεια, με τα μέλη της ΝΟΔΕ Λευκάδας. Το απόγευμα, θα συναντηθεί με τα μέλη της ΝΟΔΕ Άρτας και στις 6 μ.μ. θα δώσει κεντρική ομιλία στην αίθουσα του Συλλόγου «ΣΚΟΥΦΑΣ». Ήδη στα κινητά των Αρτινών Νεοδημοκρατών έχει σταλεί SMS με το μήνυμα: ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 18:00 ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΚΟΥΦΑ. ΤΟΛΜΑΜΕ. ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ. ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ. Α.ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ.
   Ο Άδωνις Γεωργιάδης, μετά την Κρήτη και τη Ρόδο, καταφθάνει στην Ήπειρο, με το σύνθημα «Ξεκινάμε... και θα τους καταπλήξουμε», στο πλαίσιο της εκστρατείας για την αρχηγία στη Ν.Δ. Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα, 2 Νοεμβρίου, θα βρίσκεται στα Γιάννενα, όπου θα έχει σειρά επαφών τοπικά με πολίτες, κομματικούς και κοινωνικούς φορείς. Στις 7 το απόγευμα της Δευτερας, θα μιλήσει σε πολιτική εκδήλωση νεοδημοκρατών, στο ξενοδοχείο "Grand Serai".
   Την επόμενη ημέρα, Τρίτη 3 Νοεμβρίου θα επισκεφτεί την Άρτα, χωρίς να υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα της επίσκεψή του. Προφανώς, θα συναντηθεί με τα μέλη της ΝΟΔΕ Άρτας και στη συνέχεια, θα κάνει ένα πέρασμα στην πόλη, θα περπατήσει στον πεζόδρομο της Σκουφά, θα χαιρετήσει καταστηματαρχες και περαστικούς και θα πιεί καφέ στην κεντρική πλατεία, εάν το επιτρέπει ο καιρός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.