28 Οκτ 2015

ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ: Δεν θα επιτρέψουμε σε πρώην μέλη της παράταξης -για λόγους που αφορούν τις φιλοδοξίες και το πολιτικό μέλλον του κόμματός τους- να τραυματίσουν την παράταξη και να εμποδίσουν τον αγώνα μας να αλλάξουμε το αυτοδιοικητικό τοπίο στην Ήπειρο.

"Συνεπές και ηθικό για ανθρώπους που έχουν θητεύσει στην αυτοδιοίκηση και την αριστερά θα ήταν να υποβάλλουν σύντομα και τις παραιτήσεις τους"

   Τελικά, αυτό που συζητούσαν εδώ και εβδομάδες στα καφενεία στο Μονοπλιό στην Άρτα, έγινε πράξη, κατά τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Ηπείρου της 27ης Οκτωβρίου. Τρεις από τους δέκα περιφερειακούς συμβούλους της ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ, της περιφερειακής αυτοδιοικητικής παράταξης στην Ήπειρο, με επικεφαλής την Όλγα Γεροβασίλη, "ανεξαρτητοποιήθηκαν".
   Πρόκειται για αυτούς που, το περασμένο καλοκαίρι, ακολούθησαν τον Παναγιώτη Λαφαζάνη και τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και προσχώρησαν στην ΛΑ.ΕΝ.
   Συγκεκριμένα, ανεξαρτητοποιήθηκαν ο Μπάμπης Πάνης, περιφερειακός σύμβουλος Π.Ε. Πρέβεζας και υποψήφιος βουλευτής ΛΑΕΝ στην Πρέβεζα, ο Κώστας Γκούντας, περιφερειακός σύμβουλος Π.Ε. Άρτας και υποψήφιος βουλευτής ΛΑΕΝ στην Άρτα και ο Βασίλης Γιολδάσης, ο οποίος έχει την ιδιαιτερότητα ότι δεν εκλέχθηκε περιφερειακός σύμβουλος με τον σταυρό των συμπολιτών του, αλλά χρίσθηκε υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Άρτας, από την επικεφαλής Όλγα Γεροβασίλη και έτσι, εκλέχθηκε περιφερειακός σύμβουλος χωρίς σταυρό.
   Η "ανεξαρτητοποίησή" τους συνοδεύτηκε από κείμενο, με το οποίο δικαιολογούν την απόφασή τους, καταλογίζοντας στην επικεφαλής μνημονιακή μετάλλαξη, πράγμα που, σύμφωνα με το σκεπτικό τους, καθιστά την προγραμματική διακήρυξη της παράταξης ένα "κείμενο κενό περιεχομένου και λόγια του αέρα".
   Αναφορικά με την «ανεξαρτητοποίηση» των 3, εκδόθηκε, από την ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ, το παρακάτω Δελτίο Τύπου, το οποίο αναφέρει:
   "Η ανεξαρτητοποίηση από παρατάξεις της αυτοδιοίκησης, για λόγους που αφορούν κεντρικές πολιτικές επιλογές, αποδυναμώνει την ουσία της αυτοτέλειας, της προγραμματικής σύμπλευσης και της αγωνιστικής διεκδίκησης που χαρακτήριζε και χαρακτηρίζει τα αυτοδιοικητικά σχήματα της ριζοσπαστικής αριστεράς.
   Δεν θα επιτρέψουμε σε πρώην μέλη της παράταξης -για λόγους που αφορούν τις φιλοδοξίες και το πολιτικό μέλλον του κόμματός τους- να τραυματίσουν την παράταξη και να εμποδίσουν τον αγώνα μας να αλλάξουμε το αυτοδιοικητικό τοπίο στην Ήπειρο.
   Συνεπές και ηθικό για ανθρώπους που έχουν θητεύσει στην αυτοδιοίκηση και την αριστερά θα ήταν να υποβάλλουν σύντομα και τις παραιτήσεις τους."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.