15 Οκτ 2015

Επιστημονικό σεμινάριο για τις Μαθησιακές Δυσκολίες και τη Δυσαριθμησία

Απαραίτητη η προεγγραφή για την παρακολούθησή του

   Το Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου διοργανώνει το Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015 στα Γιάννενα επιστημονικό σεμινάριο με θέμα «Μαθησιακές Δυσκολίες: Αναγνωστική κατανόηση και κατανόηση των Μαθηματικών εννοιών».
   Το σεμινάριο θα αρχίσει με την εισήγηση της εκπαιδευτικής ψυχολόγου και συνεργάτιδας του Διεπιστημονικού Κέντρου Ηπείρου Δρ. Ελένης Λιβανίου, η οποία θα αναλύσει την αναγνωστική κατανόηση ως σημαντικό παράγοντα στη μαθησιακή επίδοση του παιδιού σε όλη τη σχολική περίοδο. Στη συνέχεια, ο μαθηματικός Δρ. Γιάννης Καραγιαννάκης θα σκιαγραφήσει τα εξατομικευμένα προφίλ μαθητών με Μαθησιακές Δυσκολίες στα Μαθηματικά.
   Μετά το πέρας των παραπάνω εισηγήσεων θα ακολουθήσει βιωματικό σεμινάριο με εισηγητή το Δρ. Γιάννη Καραγιαννάκη, θέμα του οποίου θα είναι η Δυσαριθμησία και οι στρατηγικές αντιμετώπισης των Μαθησιακών Δυσκολιών στα Μαθηματικά.
   Το εκπαιδευτικό σεμινάριο απευθύνεται σε επαγγελματίες, φοιτητές, γονείς και σε κάθε ενδιαφερόμενο.
   Η προεγγραφή για την παρακολούθηση του επιστημονικού σεμιναρίου είναι απαραίτητη και αυτή μπορεί να γίνει στο Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου (Κερκύρας 5, Ιωάννινα) ή ηλεκτρονικά στο diepistimoniko.edu@gmail.com.
   Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο diepistimoniko.gr και στο facebook.com/Diepistimoniko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.