19 Αυγ 2015

Πάνος Σκουρλέτης: Σταματούν οι εργασίες στις Σκουριές

Αλέξης Τσίπρας: «όταν υπάρχει βούληση, υπάρχει και ο τρόπος»

   Ανακαλούνται οι εγκρίσεις των τεχνικών μελετών που αφορούν το έργο στις Σκουριές, μετά από παράβαση των όρων των τεχνικών μελετών από την εταιρεία Ελληνικός Χρυσός, δήλωσε ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας Πάνος Σκουρλέτης, βγαίνοντας από το Μέγαρο Μαξίμου.
   Συγκεκριμένα, συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου είχε, σήμερα, ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, με τον Υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Πάνο Σκουρλέτη, όπου συζητήθηκαν διεξοδικά οι παρεμβάσεις που έχουν γίνει ως σήμερα από το Υπουργείο και αυτές που έχουν δρομολογηθεί. Επίσης, αναφέρθηκαν στις εξελίξεις σχετικά με τον ρωσικό αγωγό.
   Ο Πρωθυπουργός ενημερώθηκε, επίσης, για την εξέλιξη αναφορικά με τη παύση των εργασιών στις Σκουριές και την αταλάντευτη προσήλωση της κυβέρνησης στην τήρηση των περιβαλλοντικών όρων και τη προστασία του δημόσιου συμφέροντος.
   Ο Πρωθυπουργός συνεχάρη τον Υπουργό για την προσπάθειά του, δηλώνοντας ότι «όταν υπάρχει βούληση, υπάρχει και ο τρόπος».
    Ανανέωσαν το ραντεβού τους για τη Δευτέρα, προκειμένου να συζητηθούν οι περαιτέρω πολιτικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.