17 Ιουλ 2015

Έκτακτη συνεδρίαση των ΑΝΕΛ Άρτας για τη συμφωνία

Κανένας απ όλους εμάς δεν αισθάνεται καλά με την τροπή που πήραν τα πράγματα, αλλά όποιος έχει μάθει να πολεμά μένει μέσα στον πόλεμο ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!!!!

   Συνεδρίασε χθες, Πέμπτη 16/7/15 εκτάκτως η Συντονιστική Επιτροπή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Άρτας, παρουσία στελεχών και μελών του νομού, αναφορικά με τη συμφωνία της ελληνικής κυβέρνησης με τους δανειστές και αποφάσισε την αμέριστη στήριξή της στον πρόεδρο κ. Π. Καμμένο και στην Κ.Ο του κόμματος, ζητώντας ταυτόχρονα κάθαρση και τιμωρία της διαπλοκής και διαφθοράς. Το κείμενο το οποίο υπογράφουν οι συμμετέχοντες στην έκτακτη συνεδρίαση αναφέρει:
   «Η Συντονιστική επιτροπή των ΑΝ ΕΛΛ Άρτας παρουσία μελών και πολιτευτών του νομού συνεδρίασε εκτάκτως σήμερα Πέμπτη 16-7-2015. Κανένας απ όλους εμάς δεν αισθάνεται καλά με την τροπή που πήραν τα πράγματα, αλλά όποιος έχει μάθει να πολεμά μένει μέσα στον πόλεμο ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!!!!
   Μια μάχη μπορεί να φαίνεται πως χάθηκε, αλλά όλους εμάς μας ενδιαφέρει να κερδίσουμε τον ΠΟΛΕΜΟ!!!! Από την πρώτη μέρα εξάλλου μόνο πόλεμο είχαμε και έχουμε μάθει σ αυτό το κλίμα.
   Υπό το ψυχολογικό βάρος των εξελίξεων και με μόνο γνώμονα το καλό της πατρίδας αυτή την στιγμή και ΟΧΙ ΓΙΑ ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΣ ΣΚΟΠΟΥΣ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ:

   1) ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ στον Πρόεδρό μας Πάνο Καμμένο και στην κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!!!!!! Δεν πρέπει να συναινέσουμε στο να παραδοθεί η διακυβέρνηση της χώρας σε φαντάσματα του παρελθόντος, στους εκλεκτούς των βαρόνων της διαπλοκής (ΠΟΤΑΜΙ) και σ αυτούς που μας έφεραν σ αυτή την κατάσταση (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ)
   2) ΛΕΜΕ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΑ ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΣΗ. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΔΕ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΦΥΛΑΚΗ, είτε είναι Πολιτικοί, βουλευτές, Πρώην Πρωθυπουργοί, δημοσιογράφοι, δικαστικοί, καναλάρχες, μεγαλοδικηγόροι, δημόσιοι λειτουργοί, κι όσοι έχουν καταχραστεί δημόσιο χρήμα
   3) Να μην παίξουμε στο παιχνίδι των πληρωμένων κονδυλοφόρων των ΜΜΕ και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, που άλλοι απροκάλυπτα κι άλλοι κάτω από την μάσκα των (Δήθεν) ΑΝ ΕΛΛ,που μοναδικός σκοπός τους ήταν από την πρώτη στιγμή, Η ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ του Πάνου Καμμένου και των ΑΝ ΕΛΛ, όπως και ο διχασμός των Ελλήνων. ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΜΕ ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ! .

ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΕΙΜΕΝΟ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ:

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΣΠΥΡΟΣ (συντονιστής)
ΛΑΜΠΡΟΣ ΗΛΙΑΣ (γραμματέας)
ΠΑΜΠΟΥ ΒΑΣΩ (μέλος)
ΝΤΕΜΣΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ (μέλος)
ΠΑΠΠΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (μέλος)
ΤΣΟΓΚΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ (μέλος)
ΤΟΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (μέλος)
ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (μέλος)
 ΠΑΡΗΓΟΡΙΤΣΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (μέλος)
ΚΑΓΚΑΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (πολιτευτής)
ΤΟΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (πολιτευτής)
ΚΑΡΑΜΠΙΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (πολιτευτής)
ΚΟΥΤΣΙΟΥΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ(πολιτευτής)
ΑΓΓΕΛΟΥ ΗΛΙΑΣ (υπεύθυνος νεολαίας Ηπείρου)
ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ (μέλος νεολαίας)»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.