20 Ιουλ 2015

Δόξα Άρτας: «Ο Δήμος Αρταίων δεν μπορεί και δεν θέλει να στηρίξει την κολύμβηση»

Η Δημοτική Αρχή δεν έκανε καμία προσπάθεια να αλλάξει την κατάσταση, παρά τις προεκλογικές υποσχέσεις της

   Την έντονη απογοήτευσή του εκφράζει ο Αθλητικός Όμιλος Δόξα Άρτας για την συνεχιζόμενη –παρά τις εξαγγελίες και υποσχέσεις- κατάσταση που επικρατεί στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Άρτας και η οποία έχει άμεση αρνητική επίπτωση στα αθλητικά σωματεία και στους αθλητές της πόλης. 
   Ήδη, από την εποχή του δημάρχου Π. Οικονομίδη, το Δημοτικό Κολυμβητήριο είχε ξεκινήσει να κλείνει αντί για ένα μήνα, το καλοκαίρι για λόγους συντήρησης, τρεις μήνες το χειμώνα, για λόγους εξοικονόμησης χρημάτων, καθώς η πισίνα θερμαίνεται με καυστήρα πετρελαίου.
   Παρά τις δεσμεύσεις, τις εξαγγελίες, τις προεκλογικές υποσχέσεις, το πρόβλημα συνεχίσθηκε και επί δημαρχίας Ι. Παπαλέξη και με το νυν δήμαρχο Χρ. Τσιρογιάννη.
   Οι προτάσεις για θέρμανση με υγραέριο, η ειδική «κουρτίνα» που θα χώριζε την πισίνα στη μέση, που θα έλυναν το πρόβλημα, θα...
η συνέχεια στο aRTInews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.