24 Ιουν 2015

Ηχητικό - Η Όλγα Γεροβασίλη μιλάει για την ελληνική πρόταση και τη διαφαινόμενη συμφωνία

Όλοι μας αισθανόμαστε ότι αυτή η συμφωνία δεν αποτελεί πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά βλέπουμε την μεγάλη εικόνα και το τελικό αποτέλεσμα

   Συνέντευξη έδωσε σήμερα η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη, στο Ρ/Σ «Alpha 989» και την Γιάννα Παπαδάκου, στην εκπομπή «Με υπογραφή».
   Χαρακτηριστικά αποσπάσματα από την συνέντευξη:
   «Είναι πολύ σημαντικά τα χαμηλά πρωτογενή πλεονάσματα που καταφέραμε να περάσουμε και η δυνατότητα της εξαγοράς ομολόγων ύψους 27 δις από τον ESM, ώστε με τον τρόπο αυτό να λήγουν μετά το 2022.»
   «Δεν είπαμε κανένα ψέμα στον ελληνικό λαό. Αλλού ήταν τα ψέματα. Στο δήθεν success story, που προέκυψε από άγρια αφαίμαξη και οριζόντια μέτρα κυρίως κατά των αδυνάτων. Πήραμε μια οικονομία με ελλείμματα, χωρίς κανένα σημείο ανάπτυξης».
   «Όλοι μας αισθανόμαστε ότι αυτή η συμφωνία δεν αποτελεί πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ. Όμως, ταυτόχρονα, όλοι συναισθανόμαστε πόσο καθοριστική είναι αυτή η στιγμή για την χώρα… Βλέπουμε όλα όσα περιλαμβάνονται στην πρόταση γραμμή-γραμμή, και ταυτόχρονα τη μεγάλη εικόνα και το τελικό αποτέλεσμα στο οποίο αθροιστικά συμβάλλουν»
   «Όλο αυτό το διάστημα δεν ήταν εύκολο για την χώρα και τους πολίτες. Θέλω να επισημάνω την εξαιρετική ανοχή των πολιτών αυτούς τους μήνες. Ήταν πραγματικά κάτι το εντυπωσιακό και αυτό μας κάνει να αισθανόμαστε δυνατοί να συνεχίσουμε»
   «Έχουμε φτάσει σε μια κατάσταση, που έχουμε να αντιμετωπίσουμε σκληρές παθογένειες 40 χρόνων. Αυτά δεν λύνονται σε 5 μήνες. Το καταλαβαίνει ο λαός, γνωρίζει πως δεν ξεφεύγουμε από τον τελικό στόχο, γι αυτό συνεχίζει να μας στηρίζει δυναμικά»
   «Υπάρχει δρόμος παρακάτω. Εγγύηση είναι η επιμονή μας στη δουλειά που πρέπει να γίνει και η σταθερότητα στον τελικό στόχο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.