29 Απρ 2015

Μια πρεβεζάνα γράφει για τον ιδανικό αυτόχειρα

«Αγάπησα έναν ποιητή και όχι ήρωα» στον Μακρυγιάννη

   Το βιβλίο της Αλεξάνδρας Κωστάκη–Μέξη «Αγάπησα έναν ποιητή και όχι ήρωα» παρουσιάζει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Άρτας «Ο Μακρυγιάννης».
   Η παρουσίαση θα γίνει την Πέμπτη 30 Απριλίου και ώρα 8.30 το βράδυ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συλλόγου. Για το βιβλίο μιλά ο φιλόλογος Κώστας Κωσταβασίλης. Παρεμβαίνει ο ψυχίατρος Παναγιώτης Μπακάρας και συντονίζει ο Δημήτρης Βλαχοπάνος. Μέλη της θεατρικής Ομάδας του «Μακρυγιάννη» διαβάζουν ποιήματα του Κώστα Καρυωτάκη και της Μαρίας Πολυδούρη. Θα προβληθεί ολιγόλεπτο video.
   Το βιβλίο «Αγάπησα έναν ποιητή και όχι ήρωα» είναι καρπός πολύχρονης μελέτης και έρευνας της συγγραφέως. Πρόκειται για μια πολύ ενδιαφέρουσα προσέγγιση της πνευματικής δραστηριότητας του Καρυωτάκη και της Πολυδούρη μέσα στις σκληρές συνθήκες που διαμόρφωσε για την Ελλάδα και τον κόσμο γενικότερα η περίοδος του μεσοπολέμου. Ο Κώστας Καρυωτάκης ενσαρκώνει με την...
η συνέχεια στο aRTInews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.