23 Απρ 2015

1ο Ενωσιακό Πρωτάθλημα Τένις στην Άρτα

Από τον Όμιλο Αντισφαίρισης Άρτας, για παιδιά 5-10 ετών

   Tο Σάββατο & Κυριακή 25-26 Απριλίου 2015, διοργανώνεται στην Άρτα από τον Όμιλο Αντισφαίρισης Άρτας (μετά από ανάθεση από την Δ΄ Ένωση Σωματείων Αντισφαίρισης Βορειοδυτικής Ελλάδος) το 1ο Ενωσιακό Πρωτάθλημα Κόκκινου -Πορτοκαλί και Πράσινου Επιπέδου για Αγόρια και Κορίτσια 5 ως 10 ετών (γεννημένα 2010-09-08-07-06-05) το Σάββατο & Κυριακή 25-26 Απριλίου 2015.
   Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε ειδικά διαμορφωμένα «κόκκινα γήπεδα» (μήκος: 11μ., πλάτος 5μ.), «πορτοκαλί γήπεδα» (μήκος: 18μ., πλάτος 6,5μ.) και «πράσινα γήπεδα» με την ανάλογη μπάλα.
   Όταν διάβασα την ανακοίνωση, αναρωτήθηκα τι είναι αυτό το κόκκινο, πορτοκαλί και πράσινο επίπεδο, τα αντίστοιχα γήπεδα και οι ανάλογες μπάλες.
   Το έψαξα λίγο και να τι βρήκα:
   Τα παιδιά που γεννήθηκαν το 2009-2010 συμμετέχουν στο κόκκινο επίπεδο, αυτά που γεννήθηκαν το 2007-2008 στο πορτοκαλί και τα παιδιά που γεννήθηκαν το 2005-2006 στο πράσινο επίπεδο.
   Στο Πράσινο επίπεδο οι αγώνες θα διεξαχθούν με σύστημα Round Robin (με με ρωτάτε τι είναι, αυτοί που ασχολούνται ξέρουν) σε ομίλους των τεσσάρων αθλητών. Οι νικητές των ομίλων θα αγωνιστούν σε ένα νέο όμιλο για την τελική κατάταξη. Όλοι οι αγώνες θα διεξάγονται στο ένα (1) set.
   Το σύστημα των αγώνων για το Κόκκινο επίπεδο θα είναι αυτό των ομίλων με Round Robin. Οι αθλητές και οι αθλήτριες θα χωριστούν σε ομίλους ανάλογα με την συμμετοχή. Όλοι οι αγώνες θα γίνουν στα 2 νικηφόρα tie-break στους 7 πόντους και κάθε ομάδα θα χρησιμοποιεί παίκτη/τρια ανά 2 πόντους.
   Για το Πορτοκαλί επίπεδο ισχύουν τα ίδια με το Κόκκινο -σύστημα Round Robin σε ομίλους- με τη διαφορά ότι οι αγώνες θα διεξάγονται σε 2 mini set και κάθε ομάδα θα χρησιμοποιεί διαφορετικό παίκτη/τρια ανά game.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.