21 Φεβ 2015

Kατηγορούν την κυβέρνηση της αριστεράς επειδή έχει... μεγαλύτερο μπόι από την Προκρούστειο κλίνη που κατασκεύασαν!!!

Εθελόδουλοι και τραγικά μικροί

   Ο τρόπος που το συστημικό πολιτικό προσωπικό της κρίσης χρησιμοποιεί την ατζέντα και τα ζητούμενά της, παρόλο που είναι αναμενόμενος, δεν παύει να είναι αποκαλυπτικά προκλητικός.
   Το ενδιαφέρον σήμερα -και καλώς- επικεντρώνεται στο Eurogroup, πλην όμως, αντί να συζητάμε το γιατί φτάσαμε σε τέτοιο σημείο και η χώρα μας βρίσκεται σ’ αυτή την μειονεκτική θέση, ψάχνουμε να ανακαλύψουμε στο έγγραφο-αίτημα Βαρουφάκη, στην επικεφαλίδα του, στο σώμα του κειμένου και ίσως και σε κάποια σημεία στίξεώς του, αν η ελληνική κυβέρνηση υπαναχώρησε απ’ τις διεκδικήσεις της.
   Το κεντράρισμα σ΄ αυτά, τουλάχιστον απ’ τα εγχώρια media, είναι προφανές.
   Με ασημόχαρτο (έτσι το λέγαμε) την επωδό – γραμμή : «ασφαλώς στηρίζουμε την κυβέρνηση στην προσπάθειά της» τα στελέχη της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ προσπαθούν να καλύψουν την οχληρή δυσοσμία των σηπόμενων υπογραφών τους, αυτών που -με μελάνι το εκχύλισμα της επίθεσης στη δημοκρατία, στο κοινωνικό κράτος, στις ανάγκες του λαού, στην κοινωνική συνοχή και στην οικονομική ανάπτυξη- περιόρισαν ασφυκτικά τις δυνατότητες της σημερινής κυβέρνησης.
   Είναι εξοργιστικό το θράσος αυτών, που, κατά παραγγελία των γερμανοκεντρικών "εταίρων" μας και των αισχροκερδών δανειστών μας, κατασκεύασαν και εξήγαγαν την κλίνη του Προκρούστη, κατηγορούν την κυβέρνηση της αριστεράς επειδή έχει μεγαλύτερο μπόι.
   Ό,τι και να συμβεί σήμερα στο Eurogroup δεν αλλάζει σε τίποτε τις εγκληματικές ευθύνες τους εις βάρος του ελληνικού λαού.
   Ό,τι και να λένε στα τηλεοπτικά τραπέζια δεν αλλάζει το γεγονός πως η σύγχρονη ιστορία, κατ’ εντολή του ελληνικού λαού, κατασκεύασε την δικιά της προκρούστεια κλίνη. Και σ’ αυτήν, απ’ τις 25 του Γενάρη και μετά, όσο κι αν τεντώνονται δεν πρόκειται να χωρέσουν, ήταν και είναι τραγικά μικρότεροι.
γράφει ο Γιώργος Παππάς, ανήμερα του Eurogroup της 20ης Φλεβάρη, στο aRTInews

2 σχόλια:

  1. Ntrepomai ..................mia megalh kouventa apo ena megalo onoma GLEZOS MANOLHS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Ο Μανώλης Γλέζος και η ψευδαίσθηση" (http://tilevoasartas.blogspot.gr/2015/02/blog-post_15.html).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.