9 Ιαν 2015

Όλγα Γεροβασίλη: Συνεχίζουμε σταθερά, με όπλα τις αρχές, την εμπειρία, τη συνέπεια και την γνώση μας

- Μήνυμα στην Συνέντευξη Τύπου της παρουσίασης του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ στο ν. Άρτας
- Να κάνουμε όλοι μαζί το αποφασιστικό βήμα


   Πριν από δυόμιση χρόνια, ο Νομός μας έκανε το πρώτο βήμα και έστειλε στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, για πρώτη φορά στην ιστορία του, βουλευτή της αριστεράς.
   Σήμερα, ο ελληνικός λαός επιλέγει ως κυβέρνηση τον ΣΥΡΙΖΑ.
   Είχα την εξαιρετική τιμή να εκπροσωπώ τους συμπολίτες μας στη Βουλή, προσπαθώντας να συνδράμω στην επίλυση των προβλημάτων τους.
   Σήμερα, συνεπώς, δεν ξεκινάμε την μάχη, αλλά συνεχίζουμε σταθερά στο δρόμο για να εξαλείψουμε την αδικία, την φτώχεια και την υποτέλεια.
   Συνεχίζουμε λοιπόν τον αγώνα μας, με όπλα τις αρχές, την εμπειρία, τη συνέπεια και την γνώση μας, προκειμένου να ανακουφίσουμε τον Ελληνικό λαό.
   Αυτές τις 15 μέρες μέχρι τις εκλογές ζητάμε την ανανέωση της εμπιστοσύνης και την ισχυρότερη στήριξη των συμπολιτών μας, ώστε να κάνουμε όλοι μαζί το τελευταίο κρίσιμο και αποφασιστικό βήμα.
   Για να αποδοκιμάσουμε, με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, στέλνοντας οριστικά στην πολιτική αφάνεια, τους υπεύθυνους για το τσαλάκωμα της ζωής μας.
   Για να επαναφέρουμε την προοπτική και το όραμα, να αποκαταστήσουμε την αξιοπρέπεια και τη δημοκρατία.
Άρτα, 9-1-2014 

Όλγα Γεροβασίλη 
Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ν. Άρτας

1 σχόλιο:

  1. Αυτή τη φορά ο πρωθυπουργός δεν θα είναι ούτε από Πάτρα, ούτε από Σέρρες, ούτε από Καλαμάτα, ούτε από Χανιά. Θα είναι από Άρτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.