4 Ιαν 2015

Πνίγηκαν τα Γιάννενα από την αιθαλομίχλη

Όταν δεν έχεις λεφτά να βάλεις πετρέλαιο, καις ό,τι βρεις για να μην παγώσεις...

   Άσχημη είναι η εικόνα στην πόλη των Ιωαννίνων, καθώς από νωρίς χθες το απόγευμα, τα τζάκια και οι σόμπες πήραν φωτιά και η πόλη καλύφθηκε από ένα απέραντο σύννεφο αιθαλομίχλης.


   Όπως αναφέρει το epiruspost,gr, ειδικά στο κέντρο η κατάσταση είναι αποπνικτική. Οι πολίτες νιώθουν έντονα τα σημάδια του πνιξίματος από την αιθαλομίχλη και το τσούξιμο στα μάτια.
   Προσωπικά, μου έκανε μεγάλη εντύπωση, όταν, πριν μερικές εβδομάδες, που το κρύο δεν ήταν ιδιαίτερα τσουχτερό, βρέθηκα στα Γιάννενα, παραμονές της ομιλίας Τσίπρα στο Du Lac και της παρουσίασης των θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ για τον αγροτοδιατροφικό τομέα στην Ήπειρο και για την διαχείριση των υδάτων.


   Είχε μόλις τελειώσει μια τρίωρη συνεδρίαση, για την προετοιμασία της εκδήλωσης, στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, όπου όλοι κάπνιζαν σαν φουγάρα. Μόλις τελείωσε, βγήκα έξω και βρέθηκα αντιμέτωπος με την αιθαλομίχλη, που μου έτσουζε τα μάτια, σε τέτοιο βαθμό, που το ντουμάνι των γραφείων, μου έμοιαζε σαν δροσερή αύρα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.