17 Νοε 2014

Παραιτήθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Φωκίδας λόγω... μίζας

Εμπλέκεται στην υπόθεση Καρατζαφέρη

   Σύμφωνα με το πόρισμα των εισαγγελέων Κατά της Διαφθοράς, Αντώνη Ελευθεριάνου και Πόπης Παπανδρέου, ο μέχρι σήμερα αντιπεριφερειάρχης και απόστρατος στρατιωτικός Ιωάννης Ράμμος, είναι ένα από τα πέντε πρόσωπα, που ελέγχονται μαζί με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ για παθητική δωροδοκία και ξέπλυμα μαύρου χρήματος.
   Την παραίτησή του ζήτησε και έλαβε, σήμερα το πρωί, ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης.
   Βλέποντας την φωτογραφία, συνειδητοποιώ, για ακόμα μια φορά, πόσο οι τάχα μου εθνικοπατριώτες, οι οπαδοί του "Πατρίς-Θρησκεία-Οικογένεια", που περιβάλλονται από εικονίσματα και μεγαλόσταυρους, όχι μόνο δεν έχουν τον Θεό τους, αλλά ένα σύνθημα έχουν: «Εις οιωνός άριστος, αμύνεσθαι περί... πάρτης»!!!
   Και για να θυμηθούμε την υπόθεση: «μίζες 5,5 εκατομμυρίων ευρώ και πέντε κατηγορουμένους περιέχει το πόρισμα των εισαγγελέων για την αντιμετώπιση της Διαφθοράς Αντώνη Ελευθεριάνου και Πόπης Παπανδρέου, οι οποίοι εντόπισαν και τις δυο offshore του προέδρου του ΛΑΟΣ και του συγγενούς του. Πέντε πρόσωπα, πλην Καρατζαφέρη, εμπλέκονται στο πόρισμα, εναντίον των οποίων ασκήθηκαν διώξεις για δωροδοκία και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος. Οι τρεις από αυτούς είναι στρατιωτικοί: Πρόκειται για τους Σταύρο Κομνόπουλο και Αλέξανδρο Τσάτσο, οι οποίοι είναι και ιδιοκτήτες της γαλλικής εταιρείας KESTREL. Μαζί τους διώκονται και οι στρατιωτικοί Θ. Μόσχος, Ι. Ράμμος και Π. Στράντζαλης για παθητική δωροδοκία και ξέπλυμα»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.