1 Νοε 2014

Και στην Άρτα η εκδήλωση - γιορτή για τον μητρικό θηλασμό

Πανελλαδικός Ταυτόχρονος Δημόσιος Θηλασμός και σε απευθείας σύνδεση

   Πρώτη Νοέμβρη σήμερα -καλό μήνα σε όλους μας- και ξεκίνησε η Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού 1-7 Νοεμβρίου. Το Πανελλήνιο Δίκτυο Εθελοντικών Ομάδων Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας, διοργανώνει και φέτος τον 5ο πανελλαδικό ταυτόχρονο δημόσιο θηλασμό σε περισσότερες από 50 πόλεις της Ελλάδας.


   Για την Άρτα την διοργάνωση έχει αναλάβει και φέτος η “Ομάδα Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας Άρτας”, προσκαλώντας τις θηλάζουσες μητέρες την Κυριακή 2 Νοεμβρίου στις 11 το πρωί στην κεντρική πλατεία, σε μια εκδήλωση - γιορτή για τον μητρικό θηλασμό!...
   Σκοπός της εκδήλωσης-γιορτής είναι η απενοχοποίηση του δημόσιου θηλασμού και η εξοικείωση της κοινωνίας μας με την εικόνα της θηλάζουσας μητέρας.
   Την ίδια στιγμή, το διαδικτυακό κανάλι Livemedia θα μεταδώσει σε απευθείας σύνδεση με το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης τον Πανελλαδικό Ταυτόχρονο Δημόσιο Θηλασμό σε υψηλή ανάλυση την Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014 στις 11:00.
   Η δημοσιογράφος Έλσα Ποιμενίδου θα συνομιλήσει με τις ομάδες του Πανελλήνιου Δικτύου Εθελοντών Υποστήριξης του Μητρικού Θηλασμού, με ιατρούς, καθώς επίσης και με τις θηλάζουσες μητέρες.
   Η μετάδοση θα γίνει από το παρακάτω link και θα παραμείνει αποθηκευμένο για on demand παρακολούθηση


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.