7 Οκτ 2014

Την Κυριακή θα απολαύσουμε τοπικά Ροδαυγιώτικα προϊόντα: Πλαστήρα, τσίπουρο, κάστανο, τηγανίτες

6η Γιορτή Κάστανου και Τσίπουρου στην πλατεία της Ροδαυγής

   Την ερχόμενη Κυριακή 12 Οκτωβρίου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ροδαυγής Άρτας «Η Αγία Παρασκευή», σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σουμεσίου, τον Σύλλογος Γυναικών Ροδαυγής και τους Φίλους του Άμμου, μας καλούν στην πλατεία της Ροδαυγής, για να γιορτάσουμε την 6η Γιορτή Κάστανου και Τσίπουρου.
   Και φέτος, από τις 11 το πρωί και μέχρι αργά το απόγευμα, θα απολαύσουμε ΔΩΡΕΑΝ μυρωδάτο Ροδαυγιώτικο από ζαμπέλα, ψημένα και βραστά κάστανα ντόπιας παραγωγής και τηγανίτες.
   Φυσικά, για όσους θέλουν το... κοψίδι τους, θα διατίθενται με οικονομικές τιμές και ψητά στα κάρβουνα (κοντοσούβλι, σουβλάκια κλπ).
   Και μη νομίσετε ότι θα πάμε, θα φάμε, θα προμηθευτούμε τα υπέροχα τοπικά προϊόντα από τις γυναίκες της Ροδαυγής (τσίπουρο, μέλι, κάστανα, μαρμελάδες, γλυκά του κουταλιού κλπ.) και θα φύγουμε, έτσι νέτα σκέτα...
   Το πρόγραμμα περιλαμβάνει και χορό (ελεύθερο φυσικά), υπό τους ήχους της παραδοσιακής ορχήστρας του Ηλία Πλαστήρα (κι αυτός, τοπικό προϊόν είναι).
   Και, μιας και έχω να ακούσω το κλαρίνο του από του Αηλιός, κάπου εκεί, κάτω από τον πλάτανο, θα βρίσκομαι το απογευματάκι της Κυριακής.
   Επιτρέψτε μου να σας δώσω μια συμβουλή, με βάση την περσινή εμπειρία: Επειδή η συγκεκριμένη εκδήλωση προσελκύει επισκέπτες απ' όλο το νομό, για να αποφευχθεί ο συνωστισμός, καλό θα ήταν οι επισκέπτες να παρκάρουν τα αυτοκίνητα τους εκτός του κέντρου του χωριού, στον περιφερειακό δρόμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.