16 Οκτ 2014

6 συλλήψεις σε Άρτα και Φιλιππιάδα για παράνομες οικοδομικές εργασίες

Και μετά μας λένε ότι... "πέθανε" η οικοδομή!!!

   Για παράνομες οικοδομικές εργασίες συνελήφθησαν έξι άτομα στην Άρτα και στη Φιλιππιάδα, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων για την εφαρμογή του Γενικού Οικοδομικού Κανονισμού, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Άρτας και του Αστυνομικού Τμήματος Φιλιππιάδας.
   Στην πρώτη περίπτωση, συνελήφθησαν προχθές το πρωί στην Άρτα, μία 53χρονη προσωρινά υπεύθυνη καταστήματος και ένας 34χρονος εργάτης, διότι προέβαιναν σε παράνομες οικοδομικές εργασίες (σιδηροκατασκευή) στον εξωτερικό χώρο καφενείου, χωρίς άδεια από την αρμόδια Αρχή.
   Στη δεύτερη περίπτωση, συνελήφθη χθες το μεσημέρι στην Άρτα, ένας 36χρονος εργάτης, να εκτελεί παράνομες οικοδομικές εργασίες, σε περιβάλλοντα χώρο καταστήματος.
   Στην τρίτη περίπτωση συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι στη Γέφυρα Καλογήρου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φιλιππιάδας, ένας 25χρονος Έλληνας, ένας 32χρονος Αλβανός και ένας 41χρονος Ρουμάνος, διότι διαπιστώθηκε ότι εκτελούσαν παράνομα εργασίες, στήνοντας ξύλινα παραπήγματα, χωρίς άδεια από την αρμόδια αρχή.
   Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Άρτας και το Αστυνομικό Τμήμα Φιλιππιάδας αντίστοιχα.
   Από τα Γιάννενα που βρισκόταν, ο υπουργός ΠΕΚΑ, Γιάννης Μανιάτης, μόλις έλαβε γνώση του Αστυνομικού Δελτίου, δήλωσε χαρακτηριστικά: "Και μετά μας λένε ότι... "πέθανε" η οικοδομή!!! Κλείστε τα αυτιά σας στις Κασσάνδρες της μιζέριας. Η ανάπτυξη -και στις οικοδομές- έχει ήδη έρθει"

Υ.Γ.: Ελπίζω να μην πάρετε τοις μετρητοίς την τερατολογία της τελευταίας παραγράφου. Ούτε ο Μανιάτης δεν θα έλεγε τέτοιο πράγμα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.