26 Σεπ 2014

Τραγωδία στην Λευκάδα: 22χρονη μητέρα και το 7 μηνών μωρό της πνίγηκαν, όταν το αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα

Δεν υπήρχε οδηγός ασθενοφόρου να μεταφέρουν μητέρα και βρέφος στο Κ.Υ. Βασιλικής...

  Χθες, λίγο μετά τις έξι το απόγευμα, Ι.Χ. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε μια οικογένεια Ρομά Βουλγαρικής υπηκοότητας, βρέθηκε στην θάλασσα, στο λιμάνι της Βασιλικής, κάτω από αδιευκρίνιστες, μέχρι στιγμής, συνθήκες.
   Ο 26χρονος οδηγός κατάφερε και βγήκε από το αυτοκίνητο σώος, δυστυχώς όμως η 22χρονη σύζυγός του με το 7 μηνών μωρό τους δεν είχαν την ίδια τύχη. Η γυναίκα, παρά την προσπάθειά της, δεν κατάφερε να σώσει το βρέφος της, το οποίο ανασύρθηκε επίσης νεκρό.
   Μόλις αντίκρισαν το αυτοκίνητο στη θάλασσα, κάτοικοι της περιοχής βούτηξαν στα νερά, αλλά δυστυχώς δεν κατάφεραν τίποτα.
   Αξίζει να αναφερθεί ότι ενώ οι κάτοικοι που βρίσκονταν στο σημείο ειδοποίησαν το Κέντρο Υγείας Βασιλικής για το περιστατικό, δυστυχώς εκείνη την ώρα δεν υπήρχε διαθέσιμος οδηγός ασθενοφόρου, με αποτέλεσμα να χαθεί πολύτιμος χρόνος.
   Την άτυχη γυναίκα μετέφερε στο Κ.Υ. Βασιλικής ένα επαγγελματικό φορτηγό αυτοκίνητο (κλούβα), προκειμένου να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, ενώ λίγο αργότερα με άλλο αυτοκίνητο μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας και το νεκρό παιδί της.
   Ο 26χρονος μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο Λευκάδας, όπου παραμένει νοσηλευόμενος σε κατάσταση σοκ. Στις σορούς της 22χρονης και του βρέφους θα γίνει νεκροψία -νεκροτομή, στο Περιφερειακό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.