4 Αυγ 2014

Με μεγάλη συμμετοχή των Αρτινών συνεχίζεται η συγκέντρωση φαρμάκων για την Γάζα - ΦΩΤΟ

- Έως τις 14 Αυγούστου, στα γραφεία της Ριζοσπαστικής Δημοτική Αλλαγής, Β. Κων/νου & Νόρμαν και στον ΟΡΦΕΑ
- Δείτε την λίστα των φαρμάκων και υλικών που χρειάζονται

   Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συνδημότες μας, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της “Ομάδας Πρωτοβουλίας Κοινωνικού Ιατρείου – Φαρμακείου Άρτας” και προσέφεραν φάρμακα και υγειονομικό υλικό για τον δοκιμαζόμενο λαό της Παλαιστίνης.
   Η έκφραση έμπρακτης αλληλεγγύης σ’ ένα λαό που σφαγιάζεται ανηλεώς από το Ισραήλ, υπό τα απαθή βλέμματα της Διεθνούς κοινότητας, δεν θα μπορούσε να αφήσει ασυγκίνητο και αμέτοχο τον Αρτινό λαό. Η αλληλεγγύη είναι το όπλο των λαών, αλλά και των φτωχών όλου του κόσμου.
   Τα φάρμακα συγκεντρώθηκαν όλη την εβδομάδα στα γραφεία της δημοτικής παράταξης “ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ” και θα αποσταλούν το Σάββατο 16-8-2014 στο Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείου Ελληνικού, το οποίο έχει ήδη μεριμνήσει για την ασφαλή αποστολή τους στη Γάζα.
   Η συλλογή των φαρμάκων θα συνεχιστεί μέχρι τις 14-8-2014 στα γραφεία της δημοτικής παράταξης “ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ” που βρίσκονται στην γωνία Βασ. Κων/νου και Νόρμαν (στα σκαλιά έναντι πλατείας Κακαβά), καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή, 6:30 – 9:30 μμ. και στον Σύλλογο Φίλων της Μουσικής “ΑΥΛΟΣ” 6:30 – 9:30 μμ. Κιν/φος ΟΡΦΕΑΣ (περιφερειακή οδός).
   Ευχαριστούμε και πάλι. Θα συναντηθούμε σε νέες πρωτοβουλίες και νέους αγώνες!

Άρτα 1-8-2014
Ομάδα Πρωτοβουλίας Κοινωνικού Ιατρείου – Φαρμακείου

σημ. Τηλεβόα: Επειδή πολλοί φίλοι ρωτούν ποια φάρμακα και τι υγειονομικό υλικό είναι αυτά που χρειάζονται και μπορούν να προσφέρουν, δείτε την παρακάτω λίστα:
Λίστα των Φαρμάκων που συγκεντρώνονται για την Λωρίδα της Γάζας



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.