3 Αυγ 2014

Αυτές είναι οι πέντε καλύτερες παραλίες για... κατούρημα στην Ελλάδα!!!

Στείλτε κι εσείς τις δικές σας αγαπημένες προτάσεις...


«Όποιος κατουράει στη θάλασσα θα το βρει στο αλάτι» είχε πει κάποτε ο Ηράκλειτος, ωστόσο θα ήταν ψεύτης όποιος ισχυριστεί ότι δεν απολαμβάνει την απόλυτή ένωσή του με τη φύση και αυτή την σχεδόν πρωτόγονη αίσθηση ελευθερίας που του προσφέρει κάθε φορά το κατούρημα στα καταγάλανα και κρυστάλλινα νερά των ελληνικών ακτών.
   Το theblob.gr, μετά από πολύμηνη επιτόπια έρευνα, κατέληξε στις πέντε κορυφαίες παραλίες για κατούρημα που διαθέτει η Ελλάδα και σας τις παρουσιάζει σε τυχαία σειρά:

Λευκάδα – Κάθισμα


   Αγαπημένη παραλία των κατασκηνωτών και των γυμνιστών άλλοτε, είναι σήμερα η πιο κοσμοπολίτικη της Λευκάδας, οργανωμένη με ομπρέλες, ξαπλώστρες, beach bar και εστιατόρια. Εχει λευκή βοτσαλωτή άμμο και γαλαζοπράσινα νερά. Προσοχή όμως! Όταν δυναμώνει ο μαΐστρος και σηκώνει μεγάλο κύμα, μην επιχειρήσετε να μπείτε μέσα. Καθίστε αναπαυτικά στην ακροθαλασσιά, ουρήστε ανενόχλητοι και αφήστε το κύμα να κάνει τα υπόλοιπα. Τώρα πλέον ξέρετε από πού πήρε η παραλία αυτή το όνομά της...

Μήλος – Σαρακίνικο



   Η Μήλος διαθέτει αναμφισβήτητα ορισμένες από τις ωραιότερες παραλίες για κατούρημα στις Κυκλάδες. Όμως, μόνο μία κατάφερε να φτάσει μέχρι την κορυφή της λίστας μας. Ο λόγος για το Σαρακίνικο, την εκπληκτική άσπρη παραλία στη βόρεια πλευρά του νησιού, που θυμίζει - στους αστροναύτες που την επισκέπτονται - σεληνιακό τοπίο. Στα μάτια των υπολοίπων φαντάζει ως μια τεράστια, ολόλευκη, πεντακάθαρη τούρκικη τουαλέτα. Εξάλλου, δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι το Σαρακίνικο αποτελεί τον Νο1 προορισμό των ουρολάγνων ανά τον κόσμο.

Κεφαλλονιά – Μύρτος



   Ο Μύρτος είναι μια από τις πιο γνωστές παραλίες της Κεφαλλονιάς, αν όχι η δημοφιλέστερη. Μάλιστα από πολλούς συγκαταλέγεται ανάμεσα στις καλύτερες παραλίες για κατούρημα όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και διεθνώς. Το πράσινο της περιοχής, το απότομο ανάγλυφο, τα άσπρα βότσαλα και τα κρυστάλλινα νερά του Ιόνιου δημιουργούν μια μοναδική χρωματική παλέτα. Βάλτε τη δική σας πινελιά σε αυτόν τον καμβά φυσικής ομορφιάς, γιατί, μην ξεχνάτε, το μπλε του Ιουνίου και το κιτρινωπό χρώμα των ούρων σας, δημιουργούν ένα μαγευτικό πράσινο.

Χίος – Μαύρα Βόλια



   Μία από τις ωραιότερες και πιο κοσμοπολίτικες παραλίες του νησιού, που ταυτόχρονα αποτελεί αξιοθέατο καθώς τα μεγάλα μαύρα βότσαλα της προέκυψαν από έκρηξη ενός ηφαιστείου που βρίσκεται δίπλα, κατά την προϊστορική περίοδο. Ο κακοτράχαλος βυθός της παραλίας Μαύρα Βόλια σε συνδυασμό με τα βαθιά νερά της σας αναγκάζει να κοντοστέκεστε σε κάθε σας βήμα, προσφέροντας έτσι μια ιδανική ευκαιρία για κατούρημα, χωρίς να κινήσετε υποψίες με την ακινησία σας.

Κρήτη – Ελαφονήσι



   Ελαφονήσι σημαίνει νησί των Έλαφ*, αλλά δεν θα δείτε κανέναν Έλαφ να περπατάει πάνω στο νησί ή στη γύρω περιοχή. Το νησάκι θυμίζει εξωτικό παράδεισο, με άσπρη άμμο που σε πολλά σημεία έχει μια ροζ απόχρωση από τα χιλιάδες σπασμένα κοχύλια που περιέχει και γαλαζοπράσινα νερά, ενώ προστατεύεται από διεθνή συνθήκη λόγω του ιδιαίτερου φυσικού περιβάλλοντος. Το Ελαφονήσι το χωρίζει από τη στεριά μια λιμνοθάλασσα με βάθος 1 μέτρο το πολύ και απέχει λιγότερο από 200 μέτρα. Απόσταση που μπορείτε να διασχίσετε με τα πόδια. Τα ζεστά αβαθή νερά της λιμνοθάλασσας αποτελούν το ιδανικό σημείο για να αδειάσετε την ουροδόχο κύστη σας μετά από τουλάχιστον μιάμιση ώρα οδήγησης. Τα χλιαρά, και συχνά θολά νερά από την ανακατεμένη άμμο, αποτελούν το τέλειο καμουφλάζ για τα ούρα σας βοηθώντας να ξεγελάσετε και τους πιο υποψιασμένους.

* αρχαία φυλή εξωγήινων

Για να στείλετε τις δικές σας αγαπημένες παραλίες για κατούρημα, πατήστε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.