5 Αυγ 2014

Τραγικό τέλος για 19χρονο παραθεριστή στην Λευκάδα...

Τον πρόδωσε η καρδιά του στον Αη Γιάννη

   Οδυνηρό τέλος είχαν οι διακοπές στη Λευκάδα για τον 19χρονο Π.Ε. ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στην παραλία του Αη Γιάννη χθες, Δευτέρα 4 Αυγούστου, το πρωί.
   Ο άτυχος νεαρός βρισκόταν στη Λευκάδα για διακοπές με τους γονείς του. Όμως, την ώρα που βρισκόταν στην παραλία αισθάνθηκε αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις του.
   Μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο Λευκάδας, όπου, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, δεν κατέστη δυνατόν να παραμείνει στη ζωή.
   Πηγές αναφέρουν ότι ο άτυχος νεαρός στο παρελθόν είχε υποβληθεί σε εγχείρηση καρδιάς
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.