18 Ιουλ 2014

Νεκρός πατέρας δύο παιδιών σε εργατικό ατύχημα

Στην μονάδα της ΔΕΗ Πτολεμαΐδας

   «Δυστυχώς, για άλλη μια φορά, μεγαλώνει ο κατάλογος των δεκάδων νεκρών συναδέλφων, οι οποίοι στη μάχη για τον εξηλεκτρισμό της χώρας σε μια δύσκολη διαδικασία που είναι οι εγκαταστάσεις της ΔΕΗ, ο σταθμός παραγωγής, ορυχεία, δίκτυα διανομής, είναι αυτό που μας κατηγορούν ως προνομιούχους, το πρώτο λάθος μπορεί να είναι και το τελευταίο».
   Αυτό υπογράμμισε μιλώντας «στο Κόκκινο», ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων Σπάρτακος, Γιώργος Αδαμίδης, με αφορμή θάνατο χειριστή σκαπτικού μηχανήματος, το οποίο συγκρούστηκε με φορτηγό στη μονάδα παραγωγής του εργοστασίου της ΔΕΗ στην Πτολεμαΐδα.
   Ο Γιώργος Αδαμίδης επισήμανε επίσης ότι «η διαδικασία προκύπτει από την τεράστια έλλειψη προσωπικού που αντικειμενικά δημιουργείται μια πίεση έτσι ώστε να βγει το παραγόμενο προϊόν για κάποιους, αγαθό για εμάς, με αποτέλεσμα να κάνει κανείς και το λάθος», για να προσθέσει ότι «αυτό είναι το άδικο της υπόθεσης για έναν νέο συνάδελφο, πατέρα δύο παιδιών».
* Ακούστε ΕΔΩ το ηχητικό απόσπασμα.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.