24 Ιουν 2014

Η Αντιφασιστική Συσπείρωση Άρτας για το Mundial της φαβέλας

Αφίσα με περιεχόμενο...



4 σχόλια:

  1. δηλαδη καλα που εγιναν οι αγωνες για να δειτε τι περναει ο κοσμακης εκει.....ααα καλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στην ελλαδίτσα πάντως αγώνες δεν έχει.Παρόλα αυτά οι "έξω" βλέπουν τι περνάΜε ο κοσμάκης. Ολυμπιάδα θέλανε οι ελληνόψυχοι και νάτα τα χάλια μας....αντε και στα δικά μας. Να μας έρθει και εδώ το μουντιάλ και να μας ρίξει κανας σαμαράς στα 4 και να μας "αναπτύξει" ανάποδα. Αλλά τι λέω ... εδώ θα πίνουμε καφεδιά και θα παιζουμε στοιχημα βλέποντας μπάλίτσα. Και όσοι θα αγωνίζονται για μια καλύτερη ζωή θα τους γλέπουμε στο γυαλί και θα λέμε....ααα καλά.

      Διαγραφή
  2. kala esy sthn trela sou....allo lew kai allo katalaves...esy kolimenos sta politika ....ti na pw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η αλήθεια ειναι πως την τρελίτσα και τα ψυχολογικά μου(όπως όλοι μας) τα έχω και τα παραέχω . Παρόλα αυτά δεν μπορώ να "ΚΑΤΑΛΑΒΩ" τι "ΑΛΛΟ" εννοείς με το πρώτο σχόλιο. Ούτε με την μπάλα ούτε με τα πολιτικά είμαι κολλημένος. Τι να πεις ; ΑΥΤΟ που εννοείς! Αν δεν μπορείς πάρε την βοήθεια του κοινού ή αλλιώς ζωγράφισέ το.
    Αν Εγώ έχω το πρόβλημα κατανόησης και δεν "έπιασα" το βαθύτατο νόημα του πρώτου σχόλιου ζητάω συγνώμη και ζητάω την βοήθεια του κοινού.
    Αν κατάλαβε κάποιος τι θέλει να πει ο ποιητής ας γράψει τι κατάλαβε ρε παιδιά....δίνω μάχη με την νοημοσύνη και την λογική μου εδώ πέρα. ειλικρινά...τι να πω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.